Güncel - Yaşam 12.05.2022 09:00

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli personel alacak

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli personel alıyor.
Düzce Üniversitesi Sözleşmeli personel alacak

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacak.

Başvurular 23.05.2022 tarihine kadar Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Konuralp Yerleşkesi Yörük Mah. Merkez/DÜZCE (81620) adresine adi posta yolu ile yapılacak.

Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Yerleştirmesi yapılan adaylar başvuru belgelerinin asıllarını ve Üniversitemiz tarafından ayrıca istenecek olan belgelerin asıllarını atama işlemleri için ibraz etmek zorundadırlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız.