Vakıf Katılım web
Magazin 15.04.2021 04:30 Güncelleme: 15.04.2021 11:37

"DÜNYA PİYASALARI BİZE AÇIK DEĞİL"

Şarkıcı Bendeniz, diş kontrolü için geldiği Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.
"DÜNYA PİYASALARI BİZE AÇIK DEĞİL"

City's valeden otomobilini teslim alan şarkıcı, kendisine ‘dünya starı’ olma hedefi koyan Aleyna Tilki’ye pek şans vermeyip “Hangi arkadaşımız olursa olsun, dünya piyasalarının bizim sanatçılarımıza açık olduğunu düşünmüyorum” dedi. Dişindeki dolguya baktırmak için diş doktoruna geldiğini söyleyen Tür pop müziğinin ünlü ismi, pandemi döneminde neler yaptığını “Herkesin yaptığı gibi evdeyiz, biraz daha rahatlasın diye. Açılacağını sanmıyorum açılsa açılsa kısa bir zaman olacak sonra yine kapanır sahneler. Birkaç şarkı yapıyoruz onu hazırlanıyorum, mistik tarzı şarkılarım var yurtdışı için” diye anlattı.

Pop müzik düşüşte  

Bendeniz “Sizce pop müziğin popüleritesi bitti mi?” sorusu üzerine “Bütün müzikler için aynı şey geçerli dünyada da aynısı geçerli, yapılan müzikleri görüyorsunuz. Hepsi birbirinden beter dünya da öyle. Geçmişten bir takım şarkılar alınıp yeniye empoze ediliyor. Türk popu uzun zamandır düşüş eğilimde bu net ama bunun birçok nedeni var, yapanlarla da dinleyenler le de ilgili bir sürü problemler var” şeklinde konuştu.

Kimse kimse için bir şey yapmaz

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde ‘Dünya starı olacağım’ açıklamasında bulunan Aleyna Tilki ile ilgili soruya ise “Hangi arkadaşımız olursa olsun dünya piyasalarının bizim sanatçılarımıza açık olduğunu düşünmüyorum. Allah yardımcısı olsun hepsinin” diye yanıt verdi. Kimsenin kimseyi destekleme gibi zorunluğu olmadığını ise “ Kimse kimse için bir şey yapamaz, herkes kendi derdinde. Olumlu bir şeyler görürlerse insanlar birbirini desteklerler. Enerji meselesi, enerji tutuyorsa desteklerler, bir sürü duygu var insanların içinde hepsinin yolu açık olsun” sözleriyle anlatan şarkıcı, sanat dünyasında hala dostlukların olduğunu savunup “Sanat dünyasında dostluk var tabii gerçek anlamda da var neden olmasın? Bu insanların tamamıyla kendisiyle alakalı olan bir şey” diye konuştu.