Magazin 25.02.2018 14:49

"Dublör Kullanmak Bana Yakışmaz"

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın (81) önceki akşam Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu.
"Dublör Kullanmak Bana Yakışmaz"

 Pelin Çift'le Yeşilçam Söyleşileri etkinliğine katılan Arkın, hayranlarını selamladığı sırada düşme tehlikesi yaşadı. Usta oyuncunun fanatik bir hayranı sahnede olan Cüneyt Arkın'ın elinden tutup kendisine doğru çekti. Dengesini kaybeden Arkın'ın yardımına güvenlik ve sunucu Pelin Çift koştu. Usta oyuncu yere düşeceği sırada güvenlik ve Çift koluna girerek Cüneyt Arkın'ı ayağa kaldırdı.

TÜRK İNSANI GÜZEL BAKAR

Cüneyt Arkın, anılarını anlattığı sırada "Londra'da bir seminere katılmıştım. Bir genci gördüm ve ona 'Oğlum sen Türk müsün?' diye sordum. O da bana 'Nereden bildin abi?' dedi. Ben de ona 'Oğlum Türk güzel bakar. Yüreğinin güzelliğiyle bakar. İyilik dolu bakar. Tıpkı siz değerli halkımız gibi" dedi.

YÜRÜYORUM AMA UÇAMIYORUM

Pelin Çift'in "Sağlığınız nasıl? İyi misiniz?" sorularına usta oyuncu "Yürüyemiyordum. Ancak fizik tedavi sonrası yürümeye tekrar başladım. Ama uçamıyorum ya" diyerek Malkoçoğlu film serilerindeki dövüş sahnelerine atıfta bulundu ve güldü.

DUBLÖR KULLANMAK BANA YAKIŞIR MI LAN?

Sinema filmlerinde hiç dublör kullanmadığını ve sayısız dövüş sahnelerinde kendisinin rol aldığını söyleyen Cüneyt Arkın "Nayır, pişman değilim dublör kullanmadığıma. Ben bu güzel Türk halkını aldatamazdım. Başkası benim yerime tehlikeli sahnelere girecek, kendini riske atacak. Bense oturup parayı götüreceğim he. Öyle bir şey olamaz. Bana yakışır mı lan böyle bir şey?" şeklinde cevap verdi.