Magazin 20.05.2022 04:46 Güncelleme: 19.05.2022 18:04

Dr. Simon Ourian'dan Gizem Şahin'e özel hediye

Hollywood yıldızlarının estetikçisi olarak bilinen Dr. Simon Ourian, yeni çıkardığı ürünlerinin tanıtımı için Türkiye'den Gizem Şahin'i seçti. Ourian, MDO marka cilt bakım ürünlerini özel bir paketle Şahin'e gönderdi.
Dr. Simon Ourian'dan Gizem Şahin'e özel hediye

Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ve ailesinin estetikçisi olarak tanınan Dr. Simon Ourian, aynı zamanda Hollywood yıldızlarıyla da çalışan ve alanında uzman olan bir isim. Dr. Ourian, Türk cemiyet dünyasının da yakından takip ettiği bir doktor. Aralarında Meryem Uzerli’nin de bulunduğu pek çok tanınmış isim, estetik işlemlerini ona yaptırabilmek için sık sık Amerika’nın yolunu tutuyor.

ADRIANA LIMA VE KIM KARDASHIAN’A DA GÖNDERDİ

Tıp dünyasının bu özel ismi, ‘MDO’ adlı kozmetik markasının tanıtımı için geçtiğimiz günlerde bazı ünlülere özel gönderimler yaptı. Dr. Simon Ourian, Amerika’dan Adriana Lima ile Kim Kardashian’ı, Türkiye’den ise Gizem Şahin’i tercih etti. Ünlü doktor, Kardashian’a benzerliğiyle dikkat çeken ve bu nedenle ‘Yerli Kim Kardashian’ lakabını alan Şahin’e çok özel bir paket gönderdi. Ürün serisini teslim alan tescilli güzel, 1.2 milyon takipçili Instagram sayfasından bir tanıtım videosu paylaştı. Dr. Ourian da bir mesaj göndererek Şahin’e teşekkürlerini iletti ve onu Amerika’ya davet etti.