Magazin 22.06.2022 04:06

DOYASIYA EĞLENDİREN FESTİVAL

Şehrin en eğlenceli festivali CityFest, 20 - 26 Temmuz tarihlerinde Maslak Parkorman'da ünlü isimleri İstanbullularla buluşturacak.
DOYASIYA EĞLENDİREN FESTİVAL

Türk müziğinin yıldız sanatçılarının yanı sıra, sevilen grupların da sahne alacağı CityFest, dolu dolu festival gerçekleştirecek. Yazın keyfini ikiye katlayacak olan CityFest, eğlenceyi zirveye taşıyacak.

20 Temmuz Çarşamba akşamı Sıla, Can Bonomo, The Away Days, Cem Pilevneli ve Burak Akyol’un muhteşem performansıyla başlayacak olan festival; 21 Temmuz Perşembe Sertab Erener, Yüksek Sadakat, Evdeki Saat, Batuhan Kordel, İlhan Güryalçın, 22 Temmuz Cuma Buray, Kalben, Evrencan Gündüz, Kendimden Hallice, Albin Hasani,  23 Temmuz Cumartesi Mabel Matiz, Sena Şener, Nova Norda, Seda Erciyes, Merve Çalkan, 24 Temmuz Pazar Dolu Kadehi Ters Tut, Ozbi, Sedef Sebüktekin, Batu Akdeniz, Baturalp, 25 Temmuz Pazartesi Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, The Ringo Jets, Mert Demir, Kula ve 26 Temmuz Salı Kenan Doğulu, (Konuk sanatçı Bade), Ersay Üner, Can Ozan, Deniz Tekin, Selin Geçit ile devam edecek.