Magazin 13.03.2018 08:02

"Doktorlarımın Dışında Hiç Kimsenin Spekülasyonuna İnanmayın"

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra doktorları ve hayat arkadaşı Julide Kural ile birlikte gazetecilere açıklama yaptı.
"Doktorlarımın Dışında Hiç Kimsenin Spekülasyonuna İnanmayın"

Yaklaşık 1 ay önce beyninde pıhtı atması sonucu operasyon geçiren Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Kadir İnanır, "Biraz tehlikeli olayla karşılaştık. Bundan sonra da yine hep beraber olacağız. Bir tek ricam var. Bana burada bu mutluluğu sağlayan doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın” dedi.

Basın toplantısına Prof. Dr. Reha Baran, Prof. Dr. Yunus Aydın, Prof. Dr. Ergun Demirsoy, Prof. Dr. Rüştü Serter ve Dr. Beyza Çiftçi Yalçınkaya katıldı. Kadir İnanır, “Biraz tehlikeli olayla karşılaştık. Ama öncesinde inançlı bir insan olduğum için sonra da Türkiye’nin büyük doktorlarının büyük gayretleri ile şuanda hiçbir arızası olmayan sağlıklı bir adam olarak karşınızdayım. Bu büyük bir şans, büyük bir mutluluk. Başından beri benim yaşadığım bu olaya gösterdiğiniz ilgiye, dikkate teşekkür ederim. Ortalama bir aydır Türkiye’nin her tarafından bana gösterilen sevginin, saygının ve duaların rakamını size söylemeyeceğim. Çok büyük. Bana hayatta güzel duygularla yaşama heyecanı veren bu olgulara hayatım boyunca hep saygılı ve sevgili kalacağım. Bundan sonra da yine hep beraber olacağız. Bir tek ricam var. Bana burada bu mutluluğu sağlayan doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın. Geldiğiniz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.