Vakıf Katılım web
Seyahat - Turizm 16.06.2021 21:29 Güncelleme: 16.06.2021 21:30

Doğanın İçinde Sındırgı termal otel

Sındırgı Termal Otel, doğa içinde keyifli bir tatil yaparken kaplıca keyfine varmak isteyen misafirlerini bekliyor.
Doğanın İçinde Sındırgı termal otel

Sındırgı Termal Otel  doğal kaynaklardan gelen suyun keyfini çıkarırken doğal güzelliklerin tadını çıkarmak isteyenler için 12 dönümlük ormanlık arazinin içinde misafirlerini bekliyor.

Balıkesir'İn merkezine 60 kilometre uzaklıkta bulunan otel, 6 blok ve 28 odadan oluşurken, bu odalar tek katlı ve bahçeye çıkışları bulunuyor.

Aileler için termal otel

Aileler için termal otel arayanlar için bu tesiste farklı oda seçenekleri sunuluyor. Özellikle 1+1 suit odalar, çocuklu aileler için tavsiye ediliyor. 

Otelde kullanılan termal su, akratotermal sular grubuna dahil olup doğal mineral taşır. Kaynağında çıkış sıcaklığı 33 derecedir. Sındırgı Termal Otel bu suyu sizin duş keyfiniz için 50 - 55 dereceye çıkartır. Havuzlara gelen suyun kaynağı ise farklıdır. Bu kaynak tesisin dışındadır, ancak tesisteki su ile aynı özelliğe sahiptir. Yine kaynaktan çıkış sıcaklığı 33 derecedir. Havuzlardaki sıcaklığı ise 28 - 30 derece arasındadır. 

Bu suyun içerisinde nefesi zorlayacak herhangi bir mineral bulunmaz. Dolayısıyla  Sındırgı Termal Otel içerisindeki kapalı havuzlarda yüzmek için uygundur. Dahası, içerisinde yüksek oran selenyum bulunur. Selenyumun yanı sıra çinko da içerir ve antioksidan özelliğiyle Sedef, balık pulu hastalığı, cilt yaraları, yanıklar, egzama, mantar, sivilce, akne, allerji ve kemik erimesi gibi çeşitli cilt hastalıklarının düzelmesinde yardımcı rol oynadığı belirtilir. 

sındırgı eman termal_886d25d06c8b99b000035d41692882ad.JPG

Sındırgı Termal Otel havuzları

Sındırgı Termal Otel havuzları, yukarıda da belirttiğimiz gibi doğal su ile doludur. Tesiste toplamda 3 adet havuz bulunur. Üstelik bu havuzlar ayrı ayrı kullanım için özel olarak tasarlanmıştır.

Kapalı havuzlar iki adettir ve bunlardan bir tanesi hanımlar bir tanesi ise erkekler için özel olarak ayrılmıştır. Tesisteki bir diğer havuz ise açık havuzdur.

Kapalı havuzlarda 2 adet çok havuzu da bulunur. Ayrıca bu Sındırgı termal otel bölgesinde tuvalet, duş ve soyunma kabinleri gibi hizmetler de yer almaktadır.

 

Butik bir tatil köyü: Sındırgı Termal Otel

Butik bir tatil köyü şeklinde tasarlanan Sındırgı Termal Otel  çevresiyle de ilginizi cezbetmeye aday. Nehir şekliden akan suyun etrafında yürüyerek keyifli vakit geçirebilir ve dinginliğin tadını çıkarabilirsiniz. Otel, sizleri doğa ile buluşturacak şekilde planlanmıştır. 

Doğa ve termal su keyfi dışında sauna, Türk hamamı, restoran, açık büfe, alacarte ve cafe gibi hizmetler de Sındırgı termal otel hizmetleri arasında sunulmaktadır.