Magazin 16.02.2018 08:30 Güncelleme: 15.02.2018 22:14

DJ Kabininde Nikah Tazelediler

Avamel şarkısı ile müzik dünyasına adım atan ve kısa sürede milyonların beğenisini toplayan Eylül Öztürk, sevgililer gününde eşi Kenan Özkan'la birlikte Albüm Club'ta Dj setinin başına geçti.
DJ Kabininde Nikah Tazelediler

Program öncesinde basın mensuplarına kısa birde açıklama yapan ikili; ''14 şubat herkes için özel bir gün. Bizde bu günün anlamına uygun bir kıyafet tercih etmek istedik. Bu gece bütün bekarları evlendirmeyi düşünüyoruz. Amacımıza ulaşabilirsek önümüzdeki programda toplu nikah töreni organize edeceğiz'' diyerek kahkaha tufanı kopardılar.

Levon Kordonciyan imzalı şık bir smokin tercih eden eşine, Gelinist tarafından özel olarak hazırlanan beyaz gelinliği ile eşlik eden Eylül Öztürk, 14 Şubat için özel olarak hazırladıkları bu özel konseple çıktığı mekanda, kendilerini dinlemeye gelen misafirlerinin bir çoğunu Dj setinde konuk ederek sempati topladı.

Eylül Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giren mekanın müdavimleri, zaman zaman Dj kabininin önünde kuyruğa girmek zorunda kaldılar. öte yandan bir ara romantik dakikalarında yaşandığı Club Albüm'de, öpücüklerde havada uçuştu. Birbirlerinin 14 Şubat sevgililer gününü kabinin başında dudak dudağa kutlayan Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti, mekandaki müşterilerce uzun süre alkışlandılar.

Damat halayı ile üç saatten uzun süren programlarını noktalayan ikili, mekanı dolduran müşterilerin yoğun isteği üzerine programlarını yaklaşık bir saat daha uzattılar. Sahneden inmeden önce gelin çiçeğini hayranlarına doğru atan genç oyuncu-müzisyen Öztürk, enerjisi ve performansı ile tam not almayı başardı.

Program sonunda eşi Eylül Öztürk'ü kulise kucağında taşıyarak götüren Kenan Özkan, ''Ben senin bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum.'' diyerek espriyi patlattı. Eşinin bu sözlerine ''bu daha başlangıç, bu akşam nikah tazeledik sayılır. Dur bakalım daha çok işin var benimle.'' esprisi ile karşılık veren ikili, mekan çıkışında da hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.