Magazin 18.03.2018 08:00 Güncelleme: 18.03.2018 01:39

Diva'ya Gizli Hayranından 300 Gül

Türk müziğinin Diva lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, önceki gece Günay Restaurant'da sahne aldı.
Diva'ya Gizli Hayranından 300 Gül

Nur Yerlitaş imzalı şık bir sahne kıyafeti tercih eden Ersoy, "Kapıların dışına kadar dolu bakın, bazı misafirlerim yer olmadığı için geri bile dönmüşler. Sonraki haftalara inşallah, hepsini bekliyorum" dedi. Tarkan'la 'Ümit Hırsızı' adlı şarkı üzerinde çalışan ve kendisiyle konuştuğunu belirten Ersoy, "Sağolsun beni aradı, şarkıyı yolladım dedi. Bana 'Beğendiniz mi divam?' diye sordu. Beyefendi ve kibar evladım benim, ben de çok beğendiğimi söyledim" dedi. Görüşmeyeli biraz zaman geçtiğini belirten Diva, "Beni aradığı zaman, nerelerdesin sen? diye şaka yaptım. Beraber çok güldük" dedi.

Gizli hayranı kulisi çiçek bahçesine çevirdi

Aşk hayatı her daim merak konusu olan Diva'nın, kulisi ise çiçek bahçesine döndü. Yüzlerce çiçekle kulisi kaplı olan Diva, çiçeklerin kimden geldiği sorularına yanıt vermedi. Daha sonra gizli bir hayranının olduğu ve üç yüze yakın çiçek gönderdiği ortaya çıktı.

"Biraz zaman geçsin barışırlar"

Bülent Ersoy'dan önce sahneye, Fatih Ürek çıktı. Birkaç saatlik müzik ziyafetinin ardından gazetecilerin karşısına çıkan Ürek, "İçerisi harikaydı, her şey çok iyi" dedi. Bir kanalda sunduğu yemek programı hakkında konuşan Ürek, "Bülent Hanım'ı davet edeceğim" dedi. Seren Serengil ve Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışması hakkında ise, "Barıştırmak için elimden geleni yapacağım, biraz ara girsin biraz soğusun mutlaka barışacaklardır. Seren çok kindar değildir" diye konuştu. Gülşen'in kendisi için şarkı yazdığını söyleyen sanatçı, "Bekliyoruz bakalım, hayırlısı olsun" dedi.