Magazin Kaynak: MAZLUM AYDIN 07.09.2024 12:32

Dilan Çıtak'ın yeni single'ı çıktı

Dilan Çıtak'ın yeni single'ı 'Virane' müzikseverlerle bugün (6 Eylül) buluştu. Sanatçı, söz ve müziği Sheyh Ree imzalı şarkının klibinde Damla Demircioğlu yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.
Dilan Çıtak'ın yeni single'ı çıktı

Eserle ilgili duygularını paylaşan Çıtak, "Hislerimizin birbirine doğru geçtiği bir ekiple hazırladığımız ikinci şarkımız için heyecanlıyım. Çünkü ilk gününden itibaren her dinlediğimde beni bambaşka bir dünyaya götürüyor. O dünyada, kendimle ve müzikle huzur içinde dans ediyorum; bu anlar, beni dokunulmaz bir duyguya taşımamı sağlıyor. 'Virane'nin içimdeki duruşunu seviyorum" dedi.

'Kusursuzca hayata geçirdik'
Şarkıyı duyduğunda klibi hazırladığını belirten Çıtak, "Klip, aslında şarkıyı ilk duyduğum andan itibaren kafamda hazırdı. Şarkıyı her dinlediğimde, kendimi dans ederken ve kamerayla hem senkron hem de asenkron olduğum kareleri canlandırırken buluyordum. Öyle ki, duygularımı ifade ettiğim anlarda, kameranın beni yakalaması gerektiğini hissediyordum. Yalnız hissettiğim anlarda ise, kendimle baş başa kalıp dans ettiğim sahneler, hayal ettiğim gibi belirli duruşlarla yakalanmalıydı. Bu hayalimde canlandırdığım klipte yer alan beni, Damla Demircioğlu yönetmenliğinde ve Tolan Film ekibiyle bir kez daha kusursuzca hayata geçirdik" diye konuştu.