Magazin 27.05.2022 04:26

DENİZ SEVİYESİNDE TİYATRO' FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Ayvalık, Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali ile ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.
DENİZ SEVİYESİNDE TİYATRO' FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

İlk iki senesi Datça’da düzenlenen Deniz Seviyesinde Tiyatro festivali’nin yeni adresi Ayvalık! Elçin Sangu, Güven Kıraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen, Dolunay Soysert, Nilperi Şahinkaya, Tülin Özen, Serkan Keskin ve İbrahim Selim gibi ünlü isimler de tiyatrooyunlarıyla festivalde sahne alacak. Ayrıca, sürpriz konserler de katılımcıların beğenisine sunulacak.

Tiyatro üzerine inşa edilmiş bir yaşam festivali Datça’da iki yıl düzenlenen sonrasında pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Deniz Seviyesi’nde Tiyatro Festivali katılımcılarını 23-26 Haziran tarihleri arasında ağırlamaya hazırlanıyor. Daha önce 65 bin kişiye ev sahipliği yapan festival bu kez Ankara Sigorta ana
sponsorluğunda, Kafa Radyo ve Babala TV sponsorluğunda yeni evi Ayvalık’ta gerçekleştirilecek.

Tiyatro, müzik, film ve kültür yönetimi gibi birçok farklı disiplinden profesyonellerin bir araya gelmesinden oluşan festivalin organizatörü Mirket Platform; Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’ni 23, 24, 25, 26 Haziran tarihleri arasInda yeni evi Ayvalık’ta, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ve Ayvalık Belediyesi’nin destekleri ile çok daha büyük kitlelere ulaştırmak için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Gün be gün açıklanan festival programı denizseviyesinde.tiyatro instagram hesabından ve denizseviyesintiyatro.com adresi üzerinden duyuruluyor.

Bu yıl katılımcıları Ayvalık Amfi Tiyatro’da 4 tiyatro oyunu, Ayvalık ve Cunda’nın muhtelif mekanlarında sahnelenecek 4 tiyatro oyunu, Ayvalık Amfi Tiyatro’nun hemen yanında kurulacak alanda 4 farklı konser; panayır alanında fuayeler, söyleşiler, atölyeler ve birbirinden eğlenceli etkinlikler; çocuk oyunları, çocuk atölyeleri ve Ayvalık’a yayılan farklı etkinliklerle dolu dolu bir festival deneyimi bekliyor.

AYVALIK’ta YILDIZ YAĞMURU
Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’nin programı açıklanmaya başladı. Elçin Sangu, Ali Seçkiner Alıcı, Elif Ürse, Kerem Arslanoğlu ve Ersin Arıcı’nın oynadığı Zorlu PSM Prodüksiyon'un Şehirde Kimse Yokken oyunu; Nilperi Şahinkaya’nın tek kişilik performansıyla Germinal Tiyatro’nun Doğal Afet oyunu; başrollerinde Serkan Keskin ve İbrahim Selim’in yer aldığı Semaver Kumpanya’nın Kuşlar oyunu; Güven Kıraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen, Dolunay Soysert’in oyuncu kadrosunda yer aldığı DasDas’ın Vahşet Tanrısı oyunu; oyuncu kadrosunda Nihan Geyran Koldaş, Zeynep Çötelioğlu, Tansu Biçer ve Tülin Özen’in yer aldığı BahçeGalata’nın Nora 2 oyunu festivalde yer alacak. Tiyatro oyunlarının sonrasında, her akşam festival alanında yer alan müzik sahnesinde bir
konser katılımcıları bekliyor. 25 Haziran günü Mirkelam sahnede olacak ve festival katılımcılarına çok keyifli bir konser verecek. Festivalin müzik programı detayları da hızlıca açıklanmaya devam ediyor. Programa dair yeni haberler için @denizseviyesinde.tiyatro instagram hesabını veya denizseviyesintiyatro.com adresini takip edebilir, festivalinbiletleri için mobilet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.