Türkiye - Gündem 21.02.2018 15:29

Değişim Dinamikleri 25. Yıl Paneli 7 Mart'ta Gerçekleşecek

Değişim Dinamikleri 25. Yıl paneli "Büyüme ve Kurumsallaşma Sürecinde Değişim Yönetimi" ile iş dünyasının liderlerini bir araya getirecek.
Değişim Dinamikleri 25. Yıl Paneli 7 Mart'ta Gerçekleşecek

Türkiye’nin öncü yönetim, eğitim ve insan kaynakları danışmanlığı kuruluşlardan biri olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi’nin “Büyüme ve Kurumsallaşma Sürecinde Değişim Yönetimi” gündemli 25. Yıl Panel’i 7 Mart 2018 Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda Gezer Ayakkabı ve Terlik Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek.

Türkiye'nin iş dünyasının temelini oluşturan aile şirketlerinde büyümenin ve kurumsallaşmanın getirdiği değişimin yönetilmesine yönelik bakış açısı kazandırmak amacıyla İş Dünyasının liderlerinin bir araya geleceği panelde katılımcılar; Şirketler, büyüme ve kurumsallaşma yolunda hangi fırsat, zorluk ve risklerle karşılaşıyor? Değişim sürecini nasıl yönetmeli? Hangi önlemleri almalı gibi sorularına yanıt bulurken, Teori ve pratiğin buluştuğu noktada tecrübelerden faydalanıp çözümler edinebilecekler.

Panelde katılımcılara; Kültür ve Alışkanlık Değişiminin Yönetimi, Aile Nesil Geçişi / İntikal Yönetimi, Mevcut ve Yeni İnsan Kaynaklarında Gelişim ve Çatışma Yönetimi, Hukuki Değişim ve Risk Yönetimi, Mali Değişimin ve Finansal Ölçeğin Yönetimi, Marka ve Kurumsal İletişim Yönetimi gibi oturum başlıkları ile altı farklı boyutta konu hakkında farkındalık kazanma; oturumlarda konuşmacı ve panelistler ile aralarda ise tüm diğer katılımcılar ile tecrübe paylaşımı imkanına sahip olacaklar.