Vakıf Katılım web
Magazin 13.10.2021 04:11

"DEFİLE YAPMAYI ÖZLEDİM"

Sonbahar-Kış mevsiminin kilit kombinlerini beşinci sezonunda bir araya getiren Melis Ağazat X Koton Koleksiyonu, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve deneyimli moda direktörü Melis Ağazat ev sahipliğindeki alışveriş etkinliğiyle tanıtıldı.
"DEFİLE YAPMAYI ÖZLEDİM"

 Koton Vadi İstanbul mağazasında gerçekleştirilen davete iş, sanat, influencer ve cemiyet dünyasından birçok seçkin sima katılırken, Melis Ağazat x Koton koleksiyonu yoğun ilgi gördü.

Özel alışveriş etkinliği davetinde moda ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi. Yakın dostlarının yanı sıra moda tutkunlarıyla da bir araya gelen Gülden Yılmaz ve Melis Ağazat, konuklarıyla yakından ilgilendi. Davete katılan Arzu Sabancı, Ebru Şallı, Suzan Toplusoy, Ceylan Çapa, Sibel Kerimoğlu, Feryal Gülman, Dilek Türker, Berrin Ak, Mehtap Elaidi, Elif Mısırlı gibi isimler, Melis Ağazat’ın kombinleriyle özel bir alışveriş deneyimi yaşadı.

Davete Katılan Ebru Şallı gazetecilere poz verdiği sırada kısa bir podyum yürüyüşü yaparak, "Defile yapmayı özledim" dedi. Gazetecilerin sorularına da yanıt veren Şallı, "Pandemi bittikten sonra böyle ufak tefek bir şeyler yapmak insana motivasyon veriyor demin de söyledim arkadaşlar  defile yapmayı özledim gerçekten böyle şeylere hasret kaldık. Bugün de buradayım" diye konuştu. Moda Haftasında podyumda olacak mısınız? sorusuna ise, "Eskisi gibi değil maalesef  defileden defileye koşardık davet organizasyon bitmiyordu. Son zamanlarda yapılan Fashion Week'ler de çok havalı değildi. Pandemi ile birlikte bütün bu işleri kanı çekildi adeta" yanıtını verdi.