Magazin 14.01.2022 04:01

DeFacto'da fiyat indirimleri sürüyor!

DeFacto, uyguladığı fiyat indirimleriyle müşterisini korumayı sürdürüyor. Geçen ay ürünlerinin yüzde 60'ında uyguladığı indirimle gündeme gelen DeFacto, yeni yılda da müşterisini destekliyor. DeFacto mağazaları ve defacto.com'da indirimler devam ediyor.
DeFacto'da fiyat indirimleri sürüyor!

Global moda markası DeFacto, müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Yıl sonunda ürünlerinin yüzde 60’ında uyguladığı indirimle enflasyonla mücadeleye destek olan marka, mağazalarında ve defacto.com’da indirimi sürdürüyor. Yeni yılda da destekten vazgeçmeyen DeFacto, kaliteyi ulaşılabilir fiyata sunmak için kadın, erkek, çocuk, bebek ve aksesuar kategorilerinde uygun fiyat avantajını müşterisine sunuyor. 

Defacto.com’dan ve mağazalarda mont ve kabanlar 149,99 TL’den, hırka ve kazaklar 39,99 TL’den, pantolon ve jeanler 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla moda severlerle buluşuyor. Bu sezonun vazgeçilmesi kadın ve erkek eşofman takımları ise 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aynı zamanda bebek ve çocuk dış giyim ürünlerinde de indirimler devam ediyor.