Magazin 08.02.2018 08:30 Güncelleme: 08.02.2018 08:43

Davete Ünlü Akını

Giyim mankası The North Face, önceki akşam Soho House'da outdoor tutkunlarıyla bir araya geldi.
Davete Ünlü Akını

Yeni koleksiyon ile renklenen gecede The North Face’in Ventrix ve Apex Flex GTX gibi ürünler tanıtıldı. Davetin ev sahipliğini yapan VF Türkiye Genel Müdürü Göksel Öztürk, geceye katılan konuklarla tek tek ilgilendi. İş, sanat ve spor dünyasından Almeda Abazi Sayışman – Tolgahan Sayışman, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Elif Dürüst, Elif Ece Uzun, Yalın, Emre Karayel, Çiğdem Batur, Yiğit Özşener, Tamer Yılmaz, Mirgün Cabas, Murat Güloğlu, Ertuğrul Özkök, Levent Erden, Kerem Sedef, Gökay Gündoğdu, Meltem Kazaz, Mustafa Seven ve Yiğit Sezgin gibi isimler davette yer aldı. Davete katılan konuklar gece boyunca DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle eğlendi.

Tolgahan Sayışman’dan Samimi Açıklamalar

Geceye eşi Almeda Abazi ile katılan Tolgahan Sayışman, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rol aldığı ‘Siyah İnci’ dizisi hakkında konuşan Sayışman, dizinin final yapacağını söyledi. Sayışman, “Haftaya final bölümünü çekeceğiz. Biz aslında finali kendi aramızda 2 hafta önceden bitirmiştik” dedi.

Sayışman, “Hande Erçel’in oyunculuğu sosyal medyada alay konusu oldu. Dizinin bitme nedeni o olabilir mi? sorusuna “Ben o olaylara giremem. Senaryo tıkandı bitti” şeklinde cevap verdi. Daha önce rol aldığı ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin Afrika’ya satılmasına çok şaşırdığını itiraf eden ünlü oyuncu, “Hiç beklemiyordum. Çok mesaj geldi bana bununla ilgili Afrika’dan takipçilerimden. Artık bir Afrika ziyareti yapmak lazım” dedi. Almeda Abazi ise Arnavutluk’ta çekilecek ‘Yok Böyle Dans’ yarışması için sunuculuk teklifi aldığı ve kabul ettiğini açıkladı. Dizi teklifi alıp almadığı sorulan Abazi, ““Teklif geliyor ama” diyerek eşine baktı baktı. Sayışman ise eşine dönerek “Bana bakma sanki ben izin vermiyormuşum gibi anlaşılacak” deyince gülüşmeler yaşandı. 14 Şubat hem sevgililer günü, hem doğum günü, hem de evlilik yıldönümleri olan çift, ülkede yaşanan olaylar nedeniyle kutlama yapmayabileceklerini söyledi.