Magazin 11.07.2020 03:00

DasDas AÇIK HAVA SAHNESİYLE GERİ DÖNÜYOR!

DasDas, Corona virüsü salgını önlemlerinden dolayı bir süre ara verdiği tiyatro oyunlarına açık hava sahnesiyle kaldığı yerden devam ediyor.
DasDas AÇIK HAVA SAHNESİYLE GERİ DÖNÜYOR!

Temmuz ayında DasDas Açık Hava’da birbirinden farklı oyunları hem yetişkinler hem de çocuklarla buluşurken aynı zamanda gişe rekorları kırmış sinema filmlerinin gösterimleri yapılacak.

 DasDas, Ataşehir Metropol İstanbul’daki yerinde sosyal mesafe kuralları gözetilerek hazırlanan oturma düzeni ve alınan önlemlerle kapılarını geçtiğimiz haftalarda açtı. DasDas Avlu’da DasDas Mutfak’ın leziz menülerini misafirleriyle buluşturan mekan, her hafta sonuna özel dj performanslarıyla gelenlere eğlenceli saatler sunuyor.

 Temmuz’la birlikte aylardır tiyatroya hasret kalan sanatseverler DasDas Açık Hava’da nefes bulacaklar. DasDas Sahne’nin kapalı gişe oyunlarından ‘Joseph K.’, ‘Güle Güle Diva’ ve ‘Timsah’ sosyal mesafe düzeniyle özel olarak hazırlanan açık hava alanında sahnelenecek.  Hafta sonu da minik misafirlerine ev sahipliği yapacak mekan ‘Uyku Nereye Kaçar’, ‘Göçebe’, ‘Pi Hanım’ın Tarifsiz Kurabiyeleri’, ‘Astro Ay’a Tırmanıyor’ gibi birçok sevilen DasDas Çocuk oyununu seyirciyle buluşturacak.

 Sinema salonlarının da tam olarak hizmete açılamadığı bugünlerde açık hava gösterimleri yeniden ilgi görmeye başladı. DasDas Açık Hava’da Ataşehir’de biraz olsun bu eksikliği gidermek için sinema gecelerinde hem gişede ilgi gören filmleri hem de yurtdışı festivallerinde başarı kazanmış yapımları seyirci karşısına çıkaracak. Programda ‘Eltilerin Savaşı’ ve ‘Karakomik Filmler 2’ gibi gişe filmlerinin yanı sıra Berlin Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan Emin Alper’in son filmi ‘Kız Kardeşler’ gösterilecek.

 Anadolu Yakası’nda kültür, sanat ve eğlencenin kalbi haline gelen DasDas’ta yer alan DasDas Mutfak’la da konuklar, etkinlik öncesi Türkiye ve dünya mutfağından birbirinden farklı lezzetleri ve kokteyllerini tadabilirler. Dışarıda bulunan avlu alanıyla misafirlerine sosyal mesafe ve hijyen kuralları içinde leziz bir deneyim yaşayacakları ve de keyifli vakit geçirebilecekleri bir buluşma noktası sunan DasDas’ın biletleri www.dasdas.com.tr ve www.mobilet.com’da satışta!