Magazin Kaynak: COŞKUN ÇELİK 10.09.2024 14:27

Coşkun Sabah görkemli açılışta sahne aldı

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah önceki akşam Ataşehir "Bi Cunda Masalı" Restaurant'ın açılış gecesinde sahne aldı. Şef Eshabil Yaşar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Banu Zorlu,Buse Narcı, Real Çağla,Nevzat Ak gibi tanınmış isimler katıldı. Açılışta izdiham yaşanırken Coşkun Sabah'ı yaklaşık 750 seveni mekanı doldurarak dinledi.
Coşkun Sabah görkemli açılışta sahne aldı

Geceye katılan isimlerden Buse Narcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Narcı, aşk hayatı hakkında "Ben o işleri bırakalı çok oldu. Yalnız olmak benim için daha iyi. 31 yaşındayım şu an. Dolması için bu yaştan sonra farklı hissetmem lazım. Aşk'a zaman ayırmak istemiyorum şu anda." dedi. Buse Narcı, son olarak Özcan Deniz ile aşk yaşamıştı. Gözlerinde bir sorun olduğu da gözüken Narcı, "Sağlık sorunum yok. Atla kaza geçirdim, kendi atımla. O da vefat etti. Gözlüğüm gözümün içine girdi, o yüzden küçük bir operasyon geçirdim." diyerek geçirdiği ameliyattan bahsetti. 

 * AŞKIN GÖZÜ KÖRDÜR !  

 Gazeteciler ile sohbet eden bir diğer isim de Banu Zorlu'ydu.!

Yaz'dan bahseden Zorlu, "Yaz benim için zor geçti. Konserler vardı, çalışmalarımız devam etti. Yoğun bir yaz geçirdik. Bu sene tatil yapamadık diyebilirim. 

Sezon da başlıyor, şimdilerde de daha yoğun olacak. Yapımcılığını da üstlendiğimiz yeni bir sinema filmimiz de şu an hazırlık aşamasında." diye konuştu. 

Aşk hayatı hakkındaki sorulara samimi bir şekilde yanıt veren Banu Zorlu, "Şimdilerde kalbim boş, nedeni yok ama. Tabii ki bir zamanı var her şeyin. Bu aralar işe verdim kendimi o yüzden çok da ilgilenmiyorum.

Benim istediğim güzel bir aşk. Aşk'ın gözü hem kör hem topaldır." dedi. 

 AYAĞIM UĞURLUDUR ! 

 Açılışta sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah basın mensupları ile bir araya geldi. 

Sabah, "Yeni bir mekan, bizler de hayırlı olsun diyoruz. Bu gece şarkılarımızla sevenlerimize eşlik edeceğiz. Ayağım uğurludur “ dedi. 

Geçtiğimiz yıllarda bir tavuk çiftliğine ortak olan ve ardından zarara uğrayan Çoşkun Sabah, konuyla ilgili konuştu. 

Sabah, "Kapattık biz çiftliği. Çünkü 20 ay sadece tavuklar yumurtlar, sonra kesilirler. Yeni bir 15 bin tavuk almak durumundaydık. 

Yeni alıp da 3 sene daha devam etmeye gerek görmedim. Maddi olarak zarar görmedim, tek sebebi müzik yoğunluğu. 

İnşallah başka sektörlerde görüşmek üzere diyorum ama bu sıralar müziğe odaklanacağım. Uzun bir süre ticaret yapmayacağım" diye konuştu.