Otomotiv 27.03.2023 07:00

Citroen Ami bahara özel avantajlarla online satışta

Sıfır emisyon değerine sahip tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezilerine erişim imkanı yanı sıra sessiz bir sürüş sağlan Citroen Ami, mart ayında avantajlı fırsatlarla sahiplerini bekliyor.
Citroen Ami bahara özel avantajlarla online satışta

Citroen, 'citroen.com.tr' üzerinden online satışını gerçekleştirdiği elektrikli mobilite çözümü Ami modeli için mart ayında avantajlı ödeme fırsatları sunuyor.

Citroen açıklamasına göre, sıfır emisyon değerine sahip tamamen elektrikli yapısıyla tüm kent merkezilerine özgürce erişim imkânının yanı sıra sessiz ve dingin bir sürüş sağlan Citroen Ami, mart ayında avantajlı fırsatlarla sahiplerini bekliyor. Citroen’in tamamen online kanallar üzerinden satışı gerçekleştirdiği yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü Ami modeline, 100 bin TL için 24 ay vade ve yüzde 1,48 faiz oranı ile 245 bin 830 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Ami, kampanya dâhilinde aylık 5 bin 200 TL’lik avantajlı taksit tutarları ile 'citroen.com.tr' internet sitesi üzerinden online olarak satın alınabiliyor.

-Tek şarj ile 75 kilometre sürüş imkânı

Yüzde yüz elektrikli Citroen Ami, 45 km/saate kadar hızlara ulaşabilen, debriyajsız, yumuşak ve akıcı bir sürüşün yanı sıra elektromotorun ürettiği yüksek tork değeri sayesinde ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü sunan dört tekerlekli bir bisiklet olarak görülüyor. Tamamen elektrikli güç-aktarma organıyla tamamen sessiz bir sürüşe imkan tanıyor. Şehir içinde özgürce ulaşım imkânı sunan Ami tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor.

Bu, çoğu çalışanın işe gidip-gelme gereksinimini karşılıyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya araç zeminine gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşinde bulunan kablo ile kolaylıkla şarj edilebiliyor. 220 Volt standart prizde tam şarj için üç saat yeterli oluyor.

Standart prizde 3 saatte yüzde 100 şarj

Citroen Ami’yi şarj etmek için yolcu kapısının içinde bulunan entegre kabloyu, standart bir prize (220 V), tıpkı bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar gibi takmak yeterli oluyor. 3 saat içinde yüzde 100 şarj olabilen Citroen Ami ile özel şarj istasyonu ihtiyacı da son buluyor.

Modern bir tasarım ve imaja sahip olan Ami, özel kişiselleştirme çözümleriyle kullanıcısına daha özgün bir ulaşım deneyimi yaşatıyor. Yedi farklı versiyon halinde sunulan Ami zengin aksesuarlarla kişiselleştirilebiliyor. Ami, yenilikçi 'Kendin Yap' tarzında aksesuarlarla kullanıcısına aracını bizzat kişiselleştirme imkânı sunuyor. Söz konusu fonksiyonel ve dekoratif kit, merkezi bir separatör ağ, kapı cebi ağı, paspas, ön konsolun üstünde saklama bölmesi, el çantası kancası, akıllı telefon klipsi gibi öğeler içeriyor. İç mekânda kullanılan renklerle jantlarda, köşe panel çıkartmaları veya kapı üzerindeki kapsüllerde kullanılan renkler birbirini tamamlıyor.

'My Ami Gri, My Ami Mavi, My Ami Turuncu ve MY Ami Haki' olmak üzere dört ana renk mevcut.