Ramazan 09.04.2021 08:20

Çırağan Sarayı'nda Ramazan Ayına Özel Deneyimler

İstanbul, 8 Nisan 2021; Boğaz'a nazır muhteşem konumu ve görkemiyle Çırağan Sarayı, online alışveriş sitesi Çırağan Palace Shop'ta Ramazan ayına özel olarak muhteşem lezzetlere ek olarak iftar ve sahur dahil konaklama paketleriyle misafirlerine eşsiz deneyimler yarattı.
Çırağan Sarayı'nda Ramazan Ayına Özel Deneyimler

Çırağan Palace Shop’tan Ramazan Sofralarına Yakışacak Lezzetler 

Çırağan Sarayı’nın online alışveriş sitesi Çırağan Palace Shop, sadece Ramazan ayına özel olarak ürettiği birbirinden farklı geleneksel lezzetle kendi sofralarında damak ziyafeti yaşamak isteyenlere alternatifler sunuyor. Saray’da üretilen el açması baklavalardan, kıtır mantılara muhteşem lezzetler Ramazan ayına özel olarak Çırağan Palace Shop’ta.

Çırağan Palace Shop web sitesinde baklavanın muhteşem klasikleri arasında yer alan “Cevizli Baklava” ve “Antep Fıstıklı Tel Kadayıf’’ sunulurken, Osmanlı Saray mutfaklarının vazgeçilmezi “Safranlı ve Kavunlu Baklava’’ ve sadece Ramazan’a özel üretilen “Sütlü Soğuk Saray Baklavası’’ ve “Vişneli Mor Baklava’’ bu Ramazan’da sofraları şenlendirecek. Cevizli baklava tamamen Saray’a özel üretilen dışı özel teknikle kalaylanmış şık bir bakır tepside alınabilirken, hediye olarak da ayrıcalıklı bir seçenek olacak. “Sütlü Soğuk Saray Baklavası”, sütle yapılan şerbeti, normal baklavaya oranla daha az hamur katmanı içermesi, Nizip’ten özel gelen enfes Antep fıstığı aroması ve %70 kakao oranıyla üzerine toz halinde serpiştirilen özel Belçika bitter çikolatalı aromasıyla enfes ve hafif bir tat sunuyor. Kırmızı ve mor renkte antosiyanin bakımından zengin içerikli besinlerle ve ileri teknolojiler kullanılarak besinlerin saflaştırılmasıyla yapılan alışılmışın dışında bir tat olan “Vişneli Mor Baklava” ise içindeki leziz vişne aromasıyla ferah bir tatlı ziyafeti yaşatıyor.

Çırağan Palace Shop’ta Ramazan ayına özel olarak sunulan bir diğer sürpriz ise, Çırağan Sarayı’nın dünya çapında ünlü olan Osmanlı Türk mutfağı restoranı Tuğra’nın çok beğenilen mantısı. El açması olan kıtır mantı Tuğra menüsünden bu kez evlerdeki iftar sofralarına taşınıyor. El açması, kıyma oranı yüksek ve sunuma özel sosları ile sipariş verilebilen kıtır mantı, evde kolaylıkla pişirmeye hazır şekilde sipariş verilebilecek. 

Sipariş vermek için; [//www.ciraganpalaceshop.com]www.ciraganpalaceshop.com 

Ramazan AyındaTuğra’da İftar ve Sahur Dahil Konaklama Paketleri

Ramazan ayının huzurunu, şehrin koşuşturmacasından uzak, Boğaz’ın büyüleyici güzelliğiyle hissetmek isteyenleri Çırağan Sarayı’nın “Ramazan Ayı Özel Konaklama Paketi” bekliyor.

13 Nisan – 12 Mayıs 2021 tarihleri arası minimum iki gece konaklamalı olarak sunulan özel deneyim; odaya servis zengin sahur lezzetleri, otelin imza restoranı Tuğra’da bir akşam alınacak enfes lezzetlerle dolu özel iftar menüsü dahil sunuluyor.