Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 06.09.2024 10:00 Güncelleme: 06.09.2024 08:09

Chery TIGGO 8, Paris'te zarafet kavramını yeniden tanımladı

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, Paris'te TIGGO 8'i büyük bir geçit töreninde sergiledi. TIGGO 8'in zarif tasarımı, akıllı kokpiti ve gelişmiş teknolojik özellikleri çok sayıda seçkin kişinin dikkatini çekmeyi başardı.
Chery TIGGO 8, Paris'te zarafet kavramını yeniden tanımladı

Paris’in sanatsal çekiliği ve ambiyansıyla dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin odak noktası olan TIGGO 8, çarpıcı tasarımı ve olağanüstü kalitesiyle hareketli bir simgeye dönüşerek, şehrin zarafet dolu öğelerinden biri olarak yer aldı. Böylece TIGGO 8, Paris gibi ikonik ve oldukça önemli bir şehrin zarafetini ve kapsayıcılığını mükemmel bir şekilde tamamlayarak Paris Oyunları’nın bir parçası haline geldi.

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery’nin amiral gemisi SUV modeli olan TIGGO 8, Paris’in zarif ışıltıları arasında boy göstererek birçok seçkin insanın odak noktası olmayı başardı. İç mekânda sunulan üst düzey kaliteli ve teknolojik öğelerin yanı sıra dış tasarımıyla da daha ilk bakışta çarpıcı ve etkileyici bir izlenim bırakan TIGGO 8, Paris’in zarafetine ve sanatsal kimliğine ayak uydurarak şehrin parçası haline geldi. Parlak geometrik matrix desenli elmas ön ızgara, Paris ışıklarının parlaklığını yansıtırken, Sen Nehri boyunca uzanan yıldızları andıran LED farlar, Paris'in gece gökyüzünün altındaki görkemli ihtişamını yansıtıyor. TIGGO 8'in şık silüeti, farklı ve zarif bir duruş sergiliyor ve yüksek kalite algısı ve üst düzey teknolojiyle harmanlanmış zarafeti Paris caddelerine taşıyor.

Chery’nin amiral gemisi SUV modeli olarak TIGGO 8, heybetli gövdesiyle sadece güç ve ihtişam değil, aynı zamanda ailenin pratik ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Geniş ve yedi koltuklu iç mekânı, aile ile yapılan yolculuklarda geniş bir yaşam alanı sunarak hem ön hem arka yolcular için uzun yol seyahatlerini keşfedilmemiş bir deneyime dönüştürüyor. Her fırsatta konfor ve rahatlık sunan gelişmiş akıllı teknolojilerini bu sefer Paris’in ışıltılı caddelerinde sergileyen TIGGO 8, geçit töreninin odak noktası olmayı başardı. W-HUD tarzı göz hizası ekranı, navigasyon ve hız gibi temel bilgileri doğrudan sürücünün görüş alanına yansıtarak aşağıya bakma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Böylece sürücünün konforu ve sürüş güvenliği önemli ölçüde artırılıyor. Gelişmiş 24,6 inç boyutundaki ultra büyük akıllı kavisli çift ekranlı kurulum, sadece etkileyici bir görsel sunmuyor, aynı zamanda sorunsuz bir kontrol ve hakimiyet hissi sunarak yolculuğu daha rahat ve keyifli hale getiriyor. Ek olarak, TIGGO 8, surround ses efektlerine sahip özel bir Sony 10 hoparlörlü ses sistemi ile donatılırken, çok renkli ortam aydınlatması müziğin ritmiyle değişerek benzersiz bir ambiyans yaratıyor.

Markanın amiral gemisi bir SUV olarak segment standartlarının ötesinde teknolojileri kullanıcılarıyla buluşturan TIGGO 8, çok dilli akıllı ses etkileşimi ile dil engellerinin zahmetsizce aşılmasını ve her iletişimin eğlenceli ve kolay hale gelmesini sağlıyor. Böylece TIGGO 8, her seyahatte üstün akıllı teknolojileriyle düşünceli bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. Paris’teki geçit töreninde hareket eden bir sanat eseri gibi heybetli görünüşünü son teknolojiyle birleştiren TIGGO 8, her bir yolcu için ayrıca kapsamlı ve ultra güvenli bir deneyim sunuyor. Otomobil üretiminde çığır açan T1X platformu üzerinde üretilen TIGGO 8, yüksek dayanımlı entegre gövdesi sayesinde aşılması zor bir koruma bariyeri sunuyor. Dokuz hava yastığıyla segmentinin ve sınıfının en iyisi olan Chery’nin amiral gemisi SUV modeli her açıdan en gelişmiş güvenlik sistemlerini sunuyor. Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS), yol koşullarını sürekli izleyerek potansiyel tehlikelere karşı sürücüyü önceden uyarıyor. Böylece hem sürücüler hem de yolcular yolculuklarının hiçbir anından endişelenmeden keyif alabiliyor.