Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 15.09.2024 11:00 Güncelleme: 14.09.2024 22:59

Chery, müşterilerine 7/24 yol yardım hizmeti sunuyor

Chery, Türkiye'de her sürücünün sorunsuz bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlamak için her şeyi kapsayan bir satış sonrası hizmet stratejisi uyguluyor.
Chery, müşterilerine 7/24 yol yardım hizmeti sunuyor

Chery, iddialı SUV modellerini, müşteri memnuniyetini daha da artırmak üzere Türkiye'deki kullanıcılar için tasarlanan 5 yıl veya 150 bin kilometre garanti hizmetiyle yollara çıkarıyor. Chery, ülke genelinde 50 farklı noktada bulunan yetkili servis merkezleri ile müşterilerin hızlı ve verimli hizmet almasını sağlıyor. İyi eğitimli uzman ekipleri sayesinde müşterilerin araçlarının bakım ve onarımını en yüksek standartlarda gerçekleştiren marka, böylece ürün kalitesine olan güvenini ortaya koyarken aynı zamanda müşteri gereksinimlerini derinlemesine anladığını gösteriyor. Müşteri odaklı hizmetin öneminin farkında olan Chery, Türkiye’de 7/24 acil yol yardımı hizmetiyle de dikkat çekiyor. Müşteriler, acil durumlarda 7/24 yol yardım hattı ile iletişime geçebiliyor. Durum değerlendirmesi sonrası derhal ücretsiz yol yardımı hizmeti sunuluyor.

Marka, lastik değişimi, acil durum kilit açma ve arıza teşhisi de dahil olmak üzere acil yol kenarı onarım hizmetleri de sunarak, sürücülerin en az zaman kaybı ile hızlı bir şekilde yola dönmelerini sağlıyor. Chery, kazalar, lastik patlaması veya yakıtın bitmesi gibi daha ciddi sorunlar için çekme hizmeti sağlıyor. Müşterilerin yedek lastiği olmadığı veya birden fazla lastik değişimine ihtiyaç duyması durumunda Chery, aracı en yakın yetkili servis merkezine taşıyor ve gerekli onarımları sağlıyor. Onarım süresi 24 saati aşarsa ve onarım hizmeti müşterinin ikamet ettiği şehir dışında gerçekleştirilirse, müşteri birkaç seçenek arasından seçim yapabiliyor. Markanın sunduğu seçenekler arasında kullanıcı ve bir refakatçi için bir gecelik ücretsiz konaklama, onarım süresinin 48 saati aşması halinde seyahat masraflarının karşılandığı gidiş-dönüş yolculuk desteği ve aracın 24 saatten fazla servis dışı kalması halinde araç kiralama hizmeti de bulunuyor.

Chery'nin olağanüstü ürünler ve hizmetler sunma konusundaki motivasyonu her geçen gün daha da artıyor. Bu kapsamda marka, JD Power 2023 Çin İlk Kalite Araştırması SM'de (IQS) Çin'deki bağımsız markalar arasında ilk sırada yer aldı.