Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 13.09.2024 13:00 Güncelleme: 12.09.2024 11:46

Chery ARRIZO 8, iş dünyasının önde gelenleri için tasarlandı

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery'nin amiral gemisi sedan modeli ARRIZO 8, iş dünyasının başarılı liderleri için sunduğu üstün konfor özellikleri sayesinde yolculuk keyfini başka bir seviyeye çıkartıyor.
Chery ARRIZO 8, iş dünyasının önde gelenleri için tasarlandı

Olağanüstü güvenlik özelliklerinin yanı sıra üst düzey konfor özelliklerini de gelişmiş teknolojisiyle harmanlayan ARRIZO 8, başarılı liderlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Chery ARRIZO 8, bir amiral gemisi sedan modelde olması gereken her şeyi fazlasıyla sunuyor. Trafik sıkışıklığının yoğun olduğu saatler sürücüler için oldukça stresli anlar oluşturabiliyor. ARRIZO 8’in 540 derecelik panoramik görüntüleme sistemi sürücülerin çevrelerini daha iyi fark etmelerini sağlarken sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkartıyor.

10 adet hava yastığı iç mekânda kapsamlı bir koruma sağlıyor. Ayrıca günlük yaşamda gerçekleşebilecek kaza senaryolarında hızla devreye girerek darbe kuvvetini şiddetli bir şekilde azaltarak yaralanma riskini en aza indiriyor. Gelişmiş pasif güvenlik sistemlerinin yanı sıra ARRIZO 8, 18 adet ADAS sistemi ile aktif güvenlikte de çığır açıyor.

İç mekanda oldukça sakin ve konforlu bir atmosfer sunan ARRIZO 8, 50W kablosuz şarj ünitesi sayesinde önde gelen iş insanlarının dış dünyayla bağlantısının kopmamasını sağlıyor.