Vakıf Katılım web
Magazin 18.05.2022 04:01 Güncelleme: 18.05.2022 08:41

Cemiyet hayatı In Street'in 150. mağaza açılışında buluştu

Türkiye'nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, İstinyePark'ta açtığı yeni mağazası ile ödüllü konseptini geliştirerek ziyaretçilerine daha dinamik ve keyifli bir deneyim vadediyor.
Cemiyet hayatı In Street'in 150. mağaza açılışında buluştu

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET’in İstinyePark’taki mağaza açılışına, aralarında; Mehmet Büyükekşi, Vahap Küçük, Atasay&Cihan Kamer, Erdem Kıramer, Fuat Akça, Fikret Öztürk, Kıvanç Oktay ve Sinan Öncel’in bulunduğu iş, cemiyet ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı. IN STREET’in gelişen teknolojiyle donatılmış 150. mağazası, yeni konseptiyle müşterilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET’in İstiyePark’taki mağaza açılışı, geçtiğimiz gün FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan, FLO Mağazacılık CEO’su Burak Övünç ve FLO Ticari Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Volkan Sezgin’in ev sahipliğinde gerçekleşti.
IN STREET’in gelişen teknolojiyle donatılmış 150. mağaza açılış davetine aralarında; Mehmet Büyükekşi, Vahap Küçük, Atasay&Cihan Kamer, Ahmet Ziylan, Erdem Kıramer, Fuat Akça, Fikret Öztürk, Kıvanç Oktay, Sinan Öncel, Burak&Tuana Yılmaz, Burak Altındağ ve Yasemin Yörük’ün bulunduğu iş, cemiyet ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, İstinyePark’ta açtığı yeni mağazası ile ödüllü konseptini geliştirerek ziyaretçilerine daha dinamik ve keyifli bir deneyim vadediyor.
IN STREET, transparan ekranlardan oluşan vitrinleri, arttırılmış gerçeklik platformları ve ekran kaplı kolon ve zemin uygulamaları ile kreasyonlarını çok daha fazla ön plana çıkarmayı hedefliyor. Bisiklet, kaykay gibi sokağın ritmini tutan aksesuarlar, zenginleştirilmiş duvar tasarımları ve ilham veren grafiti çalışmalarına ev sahipliği yapan mağaza müşterilere özel bir deneyim sunuyor.

Özgün, modern, yenilikçi ve müşteri odaklı yeni yapısıyla Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri olan IN STREET’in dijital mağazacılık çözüm alanları, kafe ve dinlenme bölümleriyle bütünleştirdiği deneyim mağazası, sunduğu sürükleyici ve ilham veren mağaza tasarımı ile dikkat çekiyor.
Dünyaca ünlü 20’yi aşkın markanın kadın, erkek, çocuk ayakkabı, çanta, aksesuar ve tekstil kategorilerine ait trend modellerinin yanı sıra Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess ve New Balance markaları da İstinyePark mağazasıyla birlikte ilk kez IN STREET bünyesine katıldı. Ayrıca İstinyePark mağazasında, Adidas, Skechers gibi markaların IN STREET’e özel koleksiyonları da müşterilerle buluşuyor. ARSLAN GÜVEN