Magazin 02.10.2022 12:28

CEM YENEL'İ İLK KEŞFEDEN ÇİNLİLER!

Türk pop müziğin genç ve yakışıklı ismi Cem Yenel, katıldığı bir programda müzik hayatının yanı sıra özel yaşantısını ve bilinmeyenlerini de paylaştı.
CEM YENEL'İ İLK KEŞFEDEN ÇİNLİLER!

Türk pop müziğin genç ve yakışıklı ismi Cem Yenel, katıldığı bir programda müzik hayatının yanı sıra özel yaşantısını ve bilinmeyenlerini de paylaştı.

''Cem'in en iyi versiyonu olmak''

Programda Cem Yenel'e yöneltilen Justin Bieber, Shawn Mendes gibi kendi alanında başarılı sanatçılara benzetiliyorsunuz sorusuna cevap veren sanatçı: ''Aslında en çok hem tavır hem de görüntü olarak Justin Timberlake’in gençliğine benzetiliyorum. Bu isimlerle anılmak gurur verici ve genç kızların sevgilisi olarak anılmak kadar keyifli bir şey olamaz. Amacım Cem’in en iyi versiyonu olmak. Çünkü en iyi bunu yapabiliyorum.'' dedi.

''İlk keşfeden çinliler oldu!''

Cem Yenel, çocukluğunda bir yolculuğunda Sezen Aksu'yla aynı havaalanında anısını ise şu sözlerle anlattı: ''4 veya 5 yaşındaydım. O zamanlar bile büyük bir Sezen Aksu hayranıydım çünkü arabada hep Sen Ağlama dinlerdik. Sezen Hanım da havaalanının kafesinde oturuyordu. Annemle lavaboya gittik, bana çantasını verdi ve kapıda beklememi söyledi. Çok da “poser” bir bebektim. En sevdiğim şey kameraydı hep. Sürekli gülen sapsarı bir bebektim. Çinli bir turist geldi yanıma. Fotoğrafımı çekti. Ben de ona poz vermeye başladım. Bir anda tüm kafile, yaklaşık 40 kişi fotoğrafımı çekmeye başladı. 40 ayrı kameradan flaşlar patladı. Annem çıktı ve tabii ki çok şaşırdı. Ama daha komiği Sezen Hanım da o sırada lavaboya gelmişti ve “Kim bu çocuk niye çekiyorlar bunu?” diyip yanağımı sıktı. Hiç unutamadığım bir anımdır. Şimdi olsa heyecandan konuşmayı başarabilirsem bir şarkı isterdim ondan.''

''Uluslararası platformlarda Türkiye'yi tanıtabilmek istiyorum''

İleriye dönük hedeflerini de program esnasında anlatan Cem Yenel en büyük hedefinin işini yaparken mutlu olmak olduğunu dile getiriyor. Müzikal kariyeri için uluslararası platformlarda Türkiye'yi tanıtabilmeyi istediğini söyleyen sanatçı, müziğinde farklı kültürlerden de sentezler yapmak istediğini dile getirdi.