Magazin 19.05.2022 04:07

CEM YENEL'DEN HAYATIN ZORLUKLARINA KARŞI SİZİ MOTİVE EDECEK BİR ŞARKI: "DEVAM ET"

Şarkıcı Cem Yenel, rapçi Motive ile düet yaptığı, güçlendirici şarkısı DEVAM ET ile hayli iddialı.
CEM YENEL'DEN HAYATIN ZORLUKLARINA KARŞI SİZİ MOTİVE EDECEK BİR ŞARKI: "DEVAM ET"

Ajda Pekkan’la olan sahne performansında Türkçe Pop Müziği’nin yeni harika çocuğu olarak değerlendirilen 25 yaşındaki müzisyen Cem Yenel’in dinleyenlere motivasyon aşılayacak yeni şarkısı DEVAM ET'in sözleri, Türkçe Pop Müziği’nin en ikonik isimlerinden Şehrazat ve rap kısımları da Motive tarafından yazıldı. Şarkı Volga Tamöz tarafından bestelendi ve düzenlendi.

Cem Yenel, insana engellere takıldığı anlarda pes etmemesini öğütleyen şarkısı için şunları söylüyor: Hayat bize inandıklarımızdan vazgeçmemiz için binlerce sebep veriyor. Vazgeçmemek için tek bir sebebim kaldığı bir anda buldu beni Devam Et. Ben de her şeye rağmen bildiğim yolda devam ettim ve ondan hiç vazgeçmedim. Her ne olursa olsun devam et. Hayat bir akış. Ve kolay değil. Ama her ne olursa olsun içindeki enerjiye inan. Güç senin içinde.

DEVAM ET’in sosyal mesajlar içeren, nefes kesici görüntülerle dolu video klibi, yetenekli yönetmen Mert Akay tarafından iki günde çekildi. Cem Yenel ve Motive’nin karşılıklı yer aldığı videoda, hayatın akışındaki gerçekleri temsil eden 20’ye yakın kişi rol alıyor.