Magazin 26.05.2022 04:55 Güncelleme: 25.05.2022 21:19

"Çapkın erkek değil, kadındır"

Kendisinden 34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile evlenerek dikkatleri üzerine çeken futbol yorumcusu Erman Toroğlu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.
"Çapkın erkek değil, kadındır"

Dişçiden çıktığını söyleyen ünlü futbol yorumcusu yeni stiliyle de dikkat çekerek "Yaklaşık bir yıldır küpe takıyorum. İmajımı da çok beğendim" dedi.

Derya Tuna'nın "çapkın erkek" savunmasından sonra Erman Toroğlu da bu konuda Tuna'yı destekleyecek açıklamada bulundu. Ünlü yorumcu,"Kimin ne açıklama yaptığını bilmem. Çapkın erkek değil kadındır. Erkek kadına onu beğendiğini hissettirir ama kalemi kıracak olan kadındır. Zorla mı kadını alıp götüreceksin yemeğe veya beraber olmaya? O yüzden çapkın erkek değildir çapkın kadındır. Karar veren de kadındır. Kadın isterse olur." diye konuştu.

34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile evlenen Toroğlu, özel hayatı hakkında da açıklamada bulundu. Mutlu bir evliliği olduğunu söyleyen Erman Toroğlu ,"Evlilik çok iyi gidiyor. Evlenmeyi hiç düşünmüyordum boşandıktan sonra ama çok iyi anlaştığım eşim çıktı karşıma. Çünkü kolay değil evlilik. Öyle birisi çıkmasaydı evlenmezdim. Evliliği düşünmüyorum açıkçası." dedi.

Ünlü futbol yorumcusu "Çocuk düşünceniz var mı?" sorusuna ise "Valla bazı şeylerin önüne geçemezsiniz. Yukardaki ne derse o olur. Mesela benim ilk evliliğimde beş tane düşük olmuştu. Sonra oldu iki tane. 'Oynadım Oynattım Oynatalım' adlı kitabımı alırsanız bir çok şeyi yazdım orada" dedi.