Magazin 14.09.2021 04:13 Güncelleme: 13.09.2021 20:35

Can Karakoç yeni rolüne sıkı hazırlanıyor

Yakışıklı oyuncu Can Karakoç, rol alacağı yeni sinema filmi için hummalı bir hazırlık sürecine girdi. At binme, ok atma ve kılıç kullanma dersleri alan genç yetenek, filmin çekimlerini tamamladıktan hemen sonra teklifleri değerlendirip yeni dizisine karar verecek.
Can Karakoç yeni rolüne sıkı hazırlanıyor

“Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisindeki ‘Mete Güler’ rolüyle iddialı bir çıkış yakalayan Can Karakoç, şimdilerde yeni bir sinema filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu, yeni rolü için sıkı bir hazırlık süreci geçiriyor.

BAŞARISIYLA EĞİTMENLERİNİ ETKİLEDİ

Can Karakoç, memleketi Balıkesir’de bulunan Karesi Obası Atlı Binicilik ve Savaş Sanatları Eğitim Merkezi’nde haftanın 5 günü ata binme, atlı okçuluk ve kılıç dersleri alıyor. Daha önce 8 yıl basketbol oynayan 24 yaşındaki genç yıldız, hünerleriyle takdir topluyor. Eğitiminin daha ilk günü atı dörtnala sürmeyi, ikinci günü de at üstünde ok atmayı başaran Karakoç, eğitmenlerini de etkileyen bu başarısının nedenini sporcu geçmişine bağlıyor.

DİZİ TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİRECEK

Balıkesir’deki eğitimini tamamladıktan sonra silah kullanma ve yakın dövüş sanatları dersleri de alacak olan Can Karakoç, tüm yeteneklerini yeni filminin setinde sergileyecek. Karakoç daha sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmeye alarak yeni sezonda oynayacağı projeye karar verecek. Oyunculuğun yanı sıra müziğe ilgi duyan genç oyuncu, ilk fırsatta şan dersleri ve bateri eğitimi de almayı planlıyor.