Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 17.09.2024 11:00 Güncelleme: 17.09.2024 13:00

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maltepe Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ziyaret etti. Daha sonra Maltepe Üniversitesi ile Yurt Dışında Yaşayan Türklere Dair Ortak Çalışmalar Yapılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü'nü imzaladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maltepe Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Belediye Başkanları ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

İstihdam politikalarının, işgücü piyasasında küresel düzeyde yaşanan gelişmeleri ve Türkiye'nin gelecek yüzyılını şekillendirecek projeleri paylaşan Bakan Işıkhan, "İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul teşkilatına teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Bakan Işıkhan, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen ile Yurt Dışında Yaşayan Türklere Dair Ortak Çalışmalar Yapılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü’nü imzaladı.

Protokol kapsamında; yurt dışında yaşayan vatandaşların sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda karşılaştıkları sorunların ele alınacağı, ihtiyaç ve taleplerinin giderilmesine yönelik disiplinlerarası araştırmalar ve projelerin hayata geçirileceğini belirten Işıkhan, "Prof. Dr. Edibe Sözen Hocamız başta olmak üzere üniversitemize ve katkı sağlayan kurumlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.