Vakıf Katılım web
Magazin 12.09.2019 00:30

Büyük aşkta mutlu son

 Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun iş insanı Volkan Aslan ile önceki akşam Raffles Hotel'de düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Görkemli düğüne iş ve sanat dünyasından 500 seçkin davetli katıldı. Beşiktaş Belediyesi Hülya Kar'ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Hande Yener, Melek İşcan, Onur Ilıman, Mehmet Erbil yaptı. 
Büyük aşkta mutlu son

Gelin Aylin Coşkun modacılar Gülşah Saraçoğlu ve Tolga Çam imzalı 3 ayrı gelinlik giyerken Volkan Aslan’ın smokini ise Levon Kordonciyan imzası taşıdı. Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın düğününe aralarında Hande Yener, Evrim Akın, Betül Demir, Tuğba Özerk, Ayla Çelik - Barbaros Utku, Derya Uluğ - Asil Gök, Zeynep Mansur, Yıldız  Çağrı Atiksoy, Gülşah Saraçoğlu ünlü gibi ismler katıldı.

 ‘İşler yoğun balayı sonra’

 Aylin Coşkun ve Volkan Aslan nikah sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı. Güzel şarkıcı Aylin Coşkun çok duygusal olduklarını, “Volkan serumla ayakta ben nazardan ölüyorum. Tabiiki çok duygusalız 15 yıl sonra” dedikten sonra gözleri dolarken Volkan Aslan ise,“Şuan hakikaten bana tuhaf geliyor 15 yıl sonra evli olmak” dedi. Geçtiğimiz günlerde kına gecesi için eşi Volkan Aslan’ın evini ve arabasını sattığı iddialarına Aylin Coşkun, “Volkan emekliliğini arabasını evini sattım dedim inandılar. Kına kız tarafına ait ben yaptım. Emekliliğini evini arabasını satmadı” dedi. Güzel şarkıcı gündüz kıyılan imam nikahında eşinden mehir olarak birer kiloluk 10 külçe altın istemesi ile ilgili, “10 külçe altın istedim. Bu benim 15 yılda 15 isteyecektim. Volkan’a söyledim bunu karşılayabilir misin diye "Emrin olur "dedi. Bana her sene 1 külçe altın yapacak yoksa size şikayet ederim” dedi. Balayına işleri nedeniyle geç çıkacaklarını söyleyen çift, “İşimizden dolayı ihalelerimiz var. Sonra yapacağız. Bali düşünüyoruz” dediler. Muhabirlerin, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna Aylin Coşkun, “Ben çocuk düşünüyorum ama çocuk yapayım o arada çocuk yaparken şarkıyı çıkarayım sonra klibi çekeyim” derken Volkan Aslan ise, “Ondan daha çok istiyorum” dedi.

 ‘Aşkım ile çok yakın arkadaşız’

Düğüne güzel oyuncu Evrim Akın tek başına katıldı. Aşkım Kapışmak ile aşk yaşadığı iddialarına Evrim Akın, “Yok benim ilişkim çok yakın arkadaşım yanlış anlaşıldı” diyerek yalanladı. Muhabirlerin, “Sizi ne zaman gelinlikler içinde göreceğiz?” sözlerine oyuncu, “Nerede ben artık diziler rol gereği giyerim” dedi.