Vakıf Katılım web
Magazin 22.09.2022 04:50

"Bu işler kısmet"

Son dönemin en başarılı isimleri arasında yer alan oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz günlerde bir araba markası ile işbirliği anlaşması yapmıştı.
"Bu işler kısmet"

Marka ile ilgili sosyal medya hesabından yapacağı paylaşımlar karşılığında 1 yıl boyunca markanın 2.18 modeline sahip olan Ayça Ayşin Turan, önceki akşam Contemporary İstanbul’da düzenlenen otomobilin etkinliğine katıldı. Lüks araçların önünde poz veren güzel oyuncu, "Çok güzel arabalar, herkesin hayalinde böyle araçlar vardır. Bende çok seviyorum, araçta favorim rengim mavi" dedi. Sevgilisi Alp Navruz ile birlikte oynaması için reklam teklifi gittiği haberlerine açıklık getiren Turan, "Arkadaşlar inanın bende sizden duydum, öyle birşey yok. Maalesef doğru değil, ancak olursa da bu işler kısmet" dedi.

"Kıskançlık haberlerine cevabımızı verdik"

Aralarında sık sık kıskançlık yaşandığına dair çıkan haberlere de açıklık getiren güzel oyuncu, "Arkadaşlar inanın dediğim gibi bazı şeyleri bende sizler sayesinde öğreniyorum, böyle bir durum söz konusu değil. Zaten çıkan bu haberlere en güzel cevabımızı verdik" diyerek Yaz ayının da kendisi için güzel geçtiğini belirten Turan, "Hem tatil, hemde iş yaptım. Benim için çok verimli bir sezondu diyebilirim. Şimdi de hem dinleniyorum, hem yeni projeleri okuyorum" dedi.