Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 29.09.2022 09:00

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 54 Sözleşmeli Personel alacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 54 Sözleşmeli Personel alıyor.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 54 Sözleşmeli Personel alacak

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 54 Sözleşmeli Personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 inci maddesinin (b) ve (c) fıkralarına göre öğrenim düzeyi ile KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Üniversitemiz Rektörlüğü bağlı birimlerinde istihdam edilmek ve ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere belirtilen unvanlarda 54 (ellidört) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvurular, Adaylar tarafından ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru şeklinde yapılacaktır.

Başvurular Şahsen yapılacağından başvuru esnasında evrak kontrolü yapılmayacak olup, eksik belge ile başvuru yapılmamalıdır. İlan şartlarına uygun olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. İlanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.

Posta yolu ile yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecek ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.