Vakıf Katılım web
Magazin 23.06.2022 04:00 Güncelleme: 23.06.2022 08:09

BODRUM SEMALARI ''GALA YALIKAVAK''LA PARLAYACAK

Yeşilin maviye karıştığı doğası, dünyaca ünlü tesisleri ve marinalarıyla lüks tatilin odak noktası Bodrum, "Gala Yalıkavak" ile artık yıldızlara dokunacak kadar yakın.
BODRUM SEMALARI ''GALA YALIKAVAK''LA PARLAYACAK

Bodrum’un ışıltılı beldesi, tanınmış markaların ve dünya jet setinin yazlık adresi Yalıkavak’ta Mahsun Kırmızıgül Sahnesiyle 25 Haziran gecesi muhteşem bir şölenle açılacak.  “Gala Yalıkavak” sadece beldedeki değil, tüm Ege’deki eğlence çıtasını zirveye çıkarıyor.

Dünyanın en kaliteli tesislerinde alabileceğiniz ayrıcalıklı hizmeti Türk misafirperverliği ile harmanlayıp benzersiz mimarisinde sizlere sunmaya hazırlanan “Gala Yalıkavak” Tilkicik Koyu’nda denize sıfır 5 bin metrekarelik bir alanda konumlanıyor.

Tüm yaz Berkay, Derya Bedavacı, Despina Vandi, Ebru Yaşar, Fatih Ürek, Gökhan Tepe, Hülya Avşar, Mahsun Kırmızıgül, Maya Diab, Merve Özbey ve Özcan Deniz gibi ünlü isimler “Gala Yalıkavak”ta sahne alacak.

Yaklaşık 200 kişilik, özenle seçilmiş ve hazırlanmış bir ekiple misafirlerine birinci sınıf bir tecrübe sunacak Gala Yalıkavak'ın işletmesini ise eğlence sektöründeki birikimi ve tecrübesiyle trendleri belirleyen Şefik Öztek üstlenecek.

 Dünyaca Ünlü Dj’ler Wai Yalıkavak’ta

Bodrum’da eğlencenin nabzını tutacak olan grup bünyesinde yer alan “Wai Beach Yalıkavak” haftanın yedi günü aralarında Artbat, Black Coffee, Camelphat, Claptone, Colyn, Layla Benitez, Rüfüs Du Sol, Tale Of Us’ın da bulunduğu dünyaca ünlü birçok dj ve müzik grubunun performanslarına ev sahipliği yapacak.

Alanında uzman masörlerin hizmet verdiği açık hava SPAsı ve Wai Beach Yalıkavak ile misafirlerine geniş bir yelpazede hizmet verecek olan Gala Yalıkavak, aynı zamanda dünya mutfağının birçok nadir bulunan ve özgün lezzetini de menüsünde sunuyor.