Bülten 30.04.2020 15:37

Bodrum Balayı Otelleri: Bodrum'un En İyi 5 Balayı Oteli

Tatil denilince özellikle yerli seyahat severler için akla ilk gelen bölgelerden birisi kesinlikle Bodrum.
Bodrum Balayı Otelleri: Bodrum'un En İyi 5 Balayı Oteli

Tatil denilince özellikle yerli seyahat severler için akla ilk gelen bölgelerden birisi kesinlikle Bodrum. Biz de sizin için hayatınız en önemli tatillerinden birisi olacak balayı tatiliniz için, misafirlerin çokça tercih ettiği ve beğendiği Bodrum'un popüler balayı otellerini derledik.

Yoğun geçen bir hazırlık döneminden sonra eminiz bu tatile oldukça ihtiyacınız var. Hem evliliğinizde hem de Bodrum balayı otelleri tatilinizde mutluluklar dileriz.

1. Rixos Premium Bodrum

Bodrum-Torba'da denize sıfır konumda yer alan Rixos Premium Bodrum, çam ormanlarıyla çevrili muhteşem doğasında siz konuklarına eşsiz bir deneyim vadediyor. Her şey dahil konseptinde hizmet veren otel, özel plaj alanı, iskelesi, açık yüzme havuzu ve SPA olanakları ile balayı çiftlerinin favorisi olmayı başarıyor. Bodrum'un eşsiz destinasyonlarından Zeytinli Kahve Koyu'nda konumlanan otelden Bodrum'un başka plajlarına ücretsiz servis imkanı sunuluyor. Otelin Bodrum merkeze uzaklığı 10 km iken, Torba'ya uzaklığı ise 2 km'dir.

2. Vogue Hotel Bodrum

Bodrum'da lüks konaklamanın önde gelen adreslerinden olan Vogue Hotel Bodrum, Torba'a denize sıfır konumda yer alıyor. Kendisine ait plaj alanına sahip olan tesisin plajında şezlong ve şemsiyelerin yanı sıra konuklara özel localar bulunuyor. Balayı çiftlerine özel oda süslemesi, balayı kahvaltısı ve çeşitli sürprizlerin düzenlendiği tesis, her şey dahil konseptte konuklarını ağırlıyor. Otelde SPA olanakları, açık yüzme havuzları ve aquapark da bulunuyor.

3. Titanic Deluxe Bodrum

Titanic Deluxe Bodrum, Bodrum – Güvercinlik'te yer alıyor. Bünyesinde birbirinden lezzetli Türk ve dünya mutfağından yemeklerin servis edildiği otelde açık büfe hizmet veren ana restoranın yanı sıra alakart restoranlar da bulunuyor. Otel denize sıfır konumda yer alıyor ve kum-çakıl karışık özel plaj alanına sahip. SPA merkezinin yanı sıra tesiste mevsime göre hizmet veren açık yüzme havuzu, ısıtmalı açık havuz ve kapalı havuz bulunuyor. Bu özelliğiyle otel kış aylarında evlenen çiftlerin de favorisi oluyor.

4. Nikki Beach Resort & Spa Bodrum

Bodrum-Torba'nın en güzel konumlarından birinde, deniz manzaralı konaklama birimleriyle hizmet veren Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, denizin hemen yanı başında konumlanıyor. Özel iskelesine ek olarak şezlong ve şemsiyelerle donatılmış plaj alanına sahip olan tesiste, güne sabahları nefis bir kahvaltı servisi ile enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Otelin sonsuzluk havuzu ise göz alıcı manzarasıyla tesisin en özel köşelerinden biri olmayı başarıyor. Tesiste SPA olanakları ve masaj hizmeti de bulunuyor.

5. Kuum Hotel

Denize sıfır konumdaki Kuum Hotel, Bodrum Göltürkbükü'nde, Milas Bodrum Havalimanı'nda araçla 42 dakikalık sürüş mesafesinde yer alıyor. Sabahları doyurucu bir açık büfe sabah kahvaltısının servis edildiği tesiste, birbirinden lezzetli alakart menüler gün boyu siz konukların beğenisine sunuluyor. Balayı çiftlerine özel organizasyonların da yapıldığı otelde, şezlong ve şemsiyelerle donatılmış özel iskele ve açık yüzme havuzu da bulunuyor. Zarif bir dekorasyona sahip olan otel odalarında ise klima, ücretsiz Wi-Fi erişimi, saç kurutma makinesi, kozmetik ve banyo ürünleri gibi olanaklar yer alıyor.