Magazin 22.02.2018 08:30 Güncelleme: 22.02.2018 10:06

Blue Man'e Büyük İlgi

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Blue Man Group, önceki akşam Zorlu PSM'de gösteri düzenledi. Birçok ünlü ismin merakla beklediği gösteriye, Özge Özpirinççi-Burak Yamantürk, Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal, Onur Atilla-Sinem Ayyıldız ve Emre-Tuğba Belözoğlu gibi isimler katıldı.
Blue Man'e Büyük İlgi

"İsim ve cinsiyet sürpriz"

3,5 aylık hamile olan Doğa Rutkay, gösteriyi izlemeye eşi Kerimcan Kamal ile birlikte katıldı. Performans öncesi gazeteciler ile kısa bir sohbet eden güzel oyuncu, hamileliği hakkında konuştu. Rutkay, "Bebeğimiz 3,5 aylık oldu, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız" dedi. Bebeğin cinsiyeti ve ismi hakkındaki sorulara yanıt vermeyen ikili, "Sürpriz" diyerek içeri girdi.

"Gişeye üç adet bilet bıraktı"

Başarılı oyuncu Özge Özpirinççi, gösteriye sevgilisi Burak Yamantürk ile katıldı. Geçtiğimiz günlerde birlikte gittikleri tatil hakkında konuşan güzel oyuncu, "Dinlenmek için gittiğimiz güzel bir tatil oldu, bize iyi geldi" dedi. Gösteriye girmeden önce gişeye 3 bilet bırakan Özpirinççi, sebebini muhabirlere açıkladı. Sosyal medya hesabından takipçilerine gösterinin yerini ve saatini bildirdiğini belirten oyuncu, "Gişeye üç adet bilet bıraktım, izlemek isteyen herkes alabilir" yazarak instagram hesabında story paylaştı.