Magazin 15.02.2018 08:30 Güncelleme: 15.02.2018 08:45

Blue Man İstanbul'da

Müzik, komedi, dans ve teknolojiyi bir araya getiren dünyaca ünlü performans grubu "Blue Man Group" önceki gece Zorlu PSM'de sahne aldı. Serenay Sarıka, Pınar Altuğ, Ayşe Tolga ve Çağla Şikel gösteri izleyen isimlerden oldu.
Blue Man İstanbul'da

Gösteriyi izlemeye çocuklarıyla birlikte gelen Çağla Şikel, Blue Man Group ile fotoğraf çekmek için sıraya girdi. Çocukları Uzay ve Kuzay’in Blue Man ile fotoğrafını çeken Şikel, “Eğlenceli bir gösteri oldu” açıklamasını yaptı. Programı izleyen kızı Su ile birlikte gelen Pınar Altuğ da sevgililer gününde ne yapacağını anlattı. “Yaptığı yemek programına Yağmur Atacan'ı konuk alacağım sevgililer gününde kocamı ağırlıyorum ama 12 senedir hiç yemek yaptığını görmedim fakat yumurta yaparsa çok güzel yapar” diyerek espri yaptı. 

 

Asabi Serenay


Gösteriden en son çıkan Serenay Sarıkaya da asabi halleriyle dikkat çekti. Son çıkan uçak krizi sorularına daha da sinirlenen Sarıkaya, “Gördüğünüz gibi İstanbul’dayım. Bir yere gittiğim yok. Uçak krizi de yok. Şimdi konuşmak istemiyorum” diyerek hızlı adımlarla PSM’den ayrıldı.