Vakıf Katılım web
Magazin 03.10.2022 05:00

"BİZİM İŞİMİZ AŞK İŞİ!"

Pop müziğin başarılı ismi Derya Uluğ önceki akşam Girne Rocks Hotel'de konser verdi.

Pop müziğin başarılı ismi Derya Uluğ önceki akşam Girne Rocks Hotel’de konser verdi. Yaz sezonunun son konseri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel sanatçı yoğun geçirdiği sezon için “Çok yorulduk ama şikayetçi değiliz. Bizim işimiz aşk işi” dedi. 

“HANGİ ŞEHİRDE OLDUĞUMU UNUTTUM”

Yaz sezonunda uzun ve yorucu bir konser maratonuna imza atan Uluğ, kış sezonundan önceki son konserini Rocks Hotel’de verdi. Uluğ, gazetecilerin “Bu yaz nasıl geçti, bir değerlendirme yapar mısınız?” sorusuna; “Bu yaz çok yoğun çalıştık. 10 gün boyunca aralıksız, her gün üst üste sahneye çıktığımız zamanlar oldu. Bazı sabahlar uyandığımda hangi şehirde olduğumu hatırlamakta zorlandım ama bu iş aşk işi. Seven insan her zorluğa katlanıyor. Bir de biliyorsunuz, biz sert bir pandemi yaşadık. O günlerden sonra ne şikayeti?” cevabını verdi. 

MİLLİ TAKIMA UĞURLU GELDİK

Önceki gün Ampute Futbol Dünya Kupası ilk maçı öncesi Şükrü Saraçoğlu’nda sahne alan Uluğ, Türkiye’nin Fransa’yı 3-0 mağlup etmesiyle alakalı da; “25 dansçı arkadaşımla uzun çalışmalar sonrası güzel bir şov ortaya koyduk. Maçı da 3-0 aldığımız içim keyfimize diyecek yok. Milli takıma uğurlu geldiğimiz için mutluyum” dedi.