Magazin 15.06.2021 04:09

Bisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştu

Turkcell'in ana sponsorluğunda bu sene ilk kez düzenlenen Turkcell GranFondo Serisi'nin başlangıç yarışı olan İstanbul ayağı, iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi.
Bisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştu

1000 amatör bisikletçinin yarışmasını izlemek için Beykoz’a akın eden ünlüler arasında Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Gül Gölge, Hande Demir, Emel – Nejdet Ayaydın, Burcu Şendir gibi ünlü isimler yer aldı.  

Dünyaca ünlü GranFondo bisiklet yarışlarını ilk kez İstanbul’a taşıyan Turkcell düzenlediği yarış izleme etkinliğiyle cemiyet, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Boğaz’ın eşsiz manzarasında 15 ülkeden 1000 amatör bisikletçinin yarıştığı yarışı, aralarında Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Gül Gölge, Hande Demir, Emel – Nejdet Ayaydın, Burcu Şendir, Melda Aksu, Ferruh Karakaşlı ve Nergis Pekuysal’ın da bulunduğu iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok önemli isim yerinde izledi. Ünlü isimlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışta sporcular hem İstanbul’un en güzel noktalarından birinde mücadele etti hem de pandemi döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocukları için eğitim bursu sağlanmasına destek oldu.

Beykoz’da Boğaz kıyısında düzenlenen etkinlikte birbirinden ünlü davetliler Boğaz’ın eşsiz güzelliği eşliğinde bir yandan bisiklet yarışını izlerken diğer yandan da keyifli atmosferin tadını çıkardılar. Ünlü isimler, teknolojik atıklara dikkat çekmek amacıyla mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak’ın teknolojik atıklardan tasarladığı bisiklete de büyük ilgi gösterdi.