Güncel - Yaşam 14.02.2018 21:24

Bir Destek de Çankırı'dan

"Zeytin Dalı Harekatı"nda görev alan Mehmetçiklere bir destek de Çankırı'dan geldi.
Bir Destek de Çankırı'dan

Çankırı'da, "Zeytin Dalı Harekatı"nda görev alan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla etkinlik düzenlendi.
Afrin Harekatı ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen Çankırı Şubesi üyesi Volkan Kavak, "Askerlerimiz, vatanımızın bekası ve selameti için Afrin'de teröre karşı Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştiriyor. Harekatın 26. günündeyiz. 'Beklemesinler' diyerek cepheye koşan yiğitlerimizin kimi şehitlik makamına, kimi gazilik mertebesine ulaştı. Operasyonun başlangıcından bugüne kadar 'Düğüne gidiyoruz' diyen 31 yiğidimizi şehadete uğurladık. Vatan için şehadet şerbetini içen her yiğidi Süleyman Şah, şehit düştükleri yeri Süleyman Şah Türbesi kabul ediyoruz. Biz, bütün inanmışlığımızla bir kez daha haykırıyoruz; onlar ölümü öldürdüler ve ölümsüzlük otağını mesken tuttular" dedi.
Yapılan açıklama esnasında çok sayıda Türk bayrağı açılarak çeşitli sloganlar atıldı. Program sonunda, Afrin'de şehit düşen Mehmetçikler için ve görevde olan Mehmetçikler için dualar edildi.
Etkinliğe Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.