Eğitim 23.03.2018 21:55 Güncelleme: 24.03.2018 00:01

Bilgenesil'den Anlamlı Kermes

Bilgenesil Okulları, Afrin'de ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde terör örgütlerine yönelik yapılan başarılı operasyonlarda şehit olan askerlerimizin ailelerine destek amaçlı kermes düzenleyecek.
Bilgenesil'den Anlamlı Kermes

Bugün açılacak kermese bütün Kayseri halkı davet edildi. Düzenlenecek olan kermes programı ile ilgili bilgi veren Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik önemli ve başarılı bir operasyon yaptığını belirtti.

Zeytin Dalı Harekatının ülkemiz ve bölge halkı adına büyük yarar sağladığını ifade eden Döngel, “Mehmetçik ve polisimiz şuan Afrin ve köylerinde huzurun sağlanması, terör örgütlerinin elinden kurtarmıştır. Başından beri bizlerde Mehmetçiğimizin yanındayız ve onlara dualar ediyoruz. Böylesine önemli bir operasyonda canlarını ortaya koyan Mehmetçik ve polisime bizlerde küçükte olsa bir katkıda bulunmak istedik. Okulumuz öğrencileri bu manada, bütün çocuklarımız ve gençlerimiz gibi harekete geçtiler ve tamamı şehit ailelerimizin yararına kullanılmak üzere, gazilerimiz için kullanılmak üzere kermes düzenleyecektir. Devletimiz, şehit ailelerimize sahip çıkıyor ve gereken yardımı yapıyorlar. Bunun farkındayız. Bizlerde en azından duyarlı olduğumuzu ve onlarla birlikte olduğumuzu gösterme adına bu etkinliği yapıyoruz. Cumartesi günü açılacak ve bir gün sürecek kermesimize katkıda bulunmak isteyenlerin yanı sıra, kermesimize destek verecek herkesi bekliyoruz. Şimdiden emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şehitlerimize minnet borcumuz olduğunu biliyoruz. Onları da rahmetle anıyoruz” dedi..