Magazin 09.02.2018 08:30

"Beyaz" Ve Sahne dedi!

Fransız yazar Emmanuelle Marie'nin yazdığı, Özen Yula'nın yönettiği, Deniz Çakır ve Derya Alabora'nın oynadığı "Beyaz" oyununun prömiyeri geçtiğimiz akşam Mecidiyeköy Artı Sahne'de gerçekleşti.
"Beyaz" Ve Sahne dedi!

Pek çok ünlü ismin katıldığı gecenin sonunda , büyük alkış alan oyuncular Çakır ve Alabora, başta oyunun yönetmeni Özen Yula olmak üzere, oyunda emeği geçenlere ve geceye katılan herkese teşekkür ettiler.

Oyun öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fırat Tanış gece ile ilgili “ Benimde üç tane tiyatro ve bir tane dizim var, fırsat buldukça oyunları takip etmeye çalışıyorum ‘’dedi. Cem Karaca'ya saygı albümünde söylediği şarkı hakkında konuşan Tanış ‘’ Sevda Kuş’un Kanadında şarkısını seslendirdim,şarkıyı ben seçtim çünkü gizli kalmış bir şarkıydı bu’’ dedi.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emel Müftüoğlu’da oyunu izlemeye gelen isimlerden oldu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Müftüoğlu’’ Deniz Çakır kadar olmasam da ben de heyecanlıyım bugün, elimden geldiği kadar tiyatrolara gitmeye çalışıyorum’’ dedi. Muhabirlerin filmleri takip ediyor musunuz sorusuna ise “ Belçim'in filmini çok merak ediyorum. Ona gitmek istiyorum ‘’dedi ve oyunu izlemek için salondaki yerini aldı