Ekonomi 19.01.2022 07:00

BETA TEA YILIN EN İTİBARLI ÇAY FİRMALARINDA İLK 3'E GİRDİ

BETA TEA, her yıl Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve zamanla pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri haline gelen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde kendi kategorisinde ilk üçe kalan markalardan biri oldu.
BETA TEA YILIN EN İTİBARLI ÇAY FİRMALARINDA İLK 3'E GİRDİ

BETA TEA, her yıl Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve zamanla pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri haline gelen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde kendi kategorisinde ilk üçe kalan markalardan biri oldu.

Her geçen gün başarı ivmesini arttıran Beta Tea, bugün dünyanın birçok pazarındaki öncülüğüyle Türk firması olarak ülkemizi gururlandırıyor. İlklere imza attığı özel çaylar ve tasarım ambalajlarıyla dikkat çeken Beta Tea, bugüne kadar kazandığı bir çok dereceye yeni bir başarı ekledi.

Türkiye’nin lider pazarlama platformu Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirilen “İti­bar ve Marka Değer Performans Ölçü­mü” araştırması baz alarak düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl 70’e kategoride gerçekleştirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Öl­çümü”nde saha araştırması tamamlanarak ilk üçe ka­lan markalar belirlendi. Beta Tea de Çay Markaları kategorisinde ilk 3’e girerek farkını bir kez daha ortaya koydu.

Bir Türk firması olarak uluslararası düzeyde birçok sahip olduğu başarıları kendi ülkesinde de devam ettiren Beta Tea, bayrağını en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyor. Beta Tea’nin tüm özel koleksiyonlarına ve ödüllü ürünlerine www.betateashop.com adresinden ulaşabilirsiniz.