Vakıf Katılım web
Spor 21.02.2018 00:40 Güncelleme: 21.02.2018 00:58

Beşiktaş Almanya'da Dağıldı

Siyah-Beyazlılar Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçında Bayern Münih'e 5-0 mağlup oldu.
Beşiktaş Almanya'da Dağıldı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçındakonuk olduğu Alman Devi Bayern Münih'e 5-0 yenildi.Bavyera ekibinin gollerini Müller(2), Lewandowski(2) ve Coman kaydetti.

Kartal Vida'nın 16.dakikada kırmızı kart görerek atılmasından sonra ilk yarı Wagner Love ve ikinci yarıda da Talisca ile çok net pozisyonları yakaladı ama iki oyuncu da bu fırsatları değerlendiremedi.

Bu maçın rövanşı 14 Mart'ta TSİ ile 20.00'da Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak.

Maçtan Dakikalar

9. dakikada ev sahibi ekipte Coman'ın sol çaprazdan şutunda kaleci Fabricio'nun yatarak çeldiği topu savunma uzaklaştırdı.

13. dakikada Martinez'in soldan yaptığı ortada ceza sahasında bulunan Müller'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

16. dakikada Lewandowski ceza sahasına girmeden önce Vida'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Hategan, Vida'yı doğrudan kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

18. dakikada Kimmich'in hatasında topu kapan Vagner Love'un, Hummels ve Boateng'i geçtikten sonra ceza alanı çizgisi üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

30. dakikada Rodriguez'in soldan ortaladığı topa ceza alanında Hummels kafayla vurdu. Kaleci Fabricio son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

39. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanattan gelişen atağında Quaresma rakibini geçerek ceza sahasına girdi. Portekizli futbolcunun şutunda kaleci Ulreich topu kornere gönderdi.

43. dakika Bayern Münih 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekipte Coman'ın soldan ceza alanına girerek ortaladığı topu Alaba, Müller'e aktardı. Bu futbolcunun yerden vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Bayern Münih'in 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci Yarı

Mücadelenin 52. dakikasında Bayern Münih, Coman'ın attığı golle skoru 2-0 yaptı.

66. dakikada Müller attığı golle farkı 3'e çıkardı.

79. dakikada Lewandowski skoru 4-0 yaptı.

88. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Lewandowski skoru 5-0 yaptı.