Magazin 16.02.2018 08:30 Güncelleme: 15.02.2018 23:16

Beklenen 14 Şubat Konseri Geldi

Aşk şarkılarını sevilen ismi Mustfa Ceceli, önceki gece Bostancı Göteri Merkezi'nde müzik severler unutulmaz sevgililer günü yaşattı. Şimdiye kadar hit olmuş onlarca şarkısını seslendiren Ceceli, konserin ikinci yarısında İrem Derici'yi sahneye çıkararak aşk şarkılarını birlikte seslendirdi.
Beklenen 14 Şubat Konseri Geldi

Konser öncesi kameralar karşısına geçen Ceceli, “Bu günün anlam ve önemine uygun bir repertuar hazırladım. Genelde 1-2 hafta önce hazır olurdu şarkılar ama bugüne özel dün anca bitebildi” dedi. Eşi Selin İmer için seslendirdiği şarkıyı da repertuarına eklediğini söyleyen Ceceli, “Normalde o şarkıyı biraz daha tutacaktık ama dayanamadım o yüzden erkenden piyasaya sürdük. Şarkıyı Serra Tokdemir yazdı beni ve eşimi senelerdir tanıyor şarkı tam bizi anlattı” dedi. Konsep Sevgililer Günü olunca sorular da aşkla ilgili geldi. Eşi Selin İmer’e hediye almadığından bahseden usta isim, “Bizim için her gün Sevgililer Günü. Selin’in doğum günü de yakın bir hediyeyle olayı bitiriyorum” diyerek esprili bir açıklama yaptı. Son günlerin en çok konuşulan olayı Takan’ın baba olmasıyla ilgili de konuşan Ceceli, “Ben öyle bir şey yapmazdım ama haberi duyar duymaz hemen Tarkan’ı aradım tebrik ettim. 4-5 sene önce ‘Firuze’ şarkısını yaparken benim oğlanı sevmişti ve baba olmayı çok istediğini söylemişti. Henüz o zaman ne evliydi nede bir aday vardı. Ben haberi duyar duymaz hemen aradım ve tebrik ettim” dedi. Röportojında sürprizlerin olduğunu söyleyen şarkıcıyı dinlemeye başarılı futbolcu Arda Turan ve Aslıhan Doğan anne ve babası bir de eşi Selin İmer de geldi.

Hacı ve bacı aynı sahnede

Konserinde sürprizlerin olduğundan bahseden Ceceli ilk başta genç sanatçı Ekin Uzunlar’ı davet ederek kemençe eşliğinde şarkı seslendirdi. Daha sonra İrem Dericiyi sahneye çağıran Ceceli, birlikte düet yaptı. Birlikte ‘Kıymetli’ şarkısına düet yapan ikili, eğlenceli halleriyle de tüm salonu kahkahaya boğdu. Derici “3 sene üst üste 14 Şubat’a beraber giriyoruz. Ben Mustafaya hacı derim o bana bacı der. Beni aradı bacı 14 Şubat’ta geliyorsun demi dedi ben de geliyorum hacı dedim. Bundan önce 14 Şubat’ta sevgililerin vardı yine de geldim şimdi boşsun mecbur geleceksin dedi bende bana abilik yapan, kardeşlik yapan yeri geldiğinde babalık yapan hacımı kırmadım” dedi.

Aslıhan artık sevgilim değil

Konser öncesi gelen konuklar arasında yer alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan çıkan haberlere isyan etti. Aslıhan Doğan hamile olduğu için evlenme teklifi yaptığı haberi sorulduğundan küplere binen Arda Turan, “Sakın, bu sizin uydurmanız öyle bir şey yok. Artık Aslıhan benim sevgilim değil eşim olacak” diyerek tepki gösterdi.

Bu sözler kafa karıştırır

Konserin en ilginç anlarıysa ikilinin sohbet ettiği sırada oldu. İrem Derici, yeni şarkısını söz yazarını anons ederek teşekkür etti ve çok yeni öğrendim bir bebekleri olacakmış dedi. Bu sırada sözü alan Ceceli, önündeki sıraları göstererek “Bu gün buraya üç kişi iki kişi geldi ama üç kişi” dedi. Ceceli’nin gösterdiği yerde eşi Selin İmer, Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın oturması da kafaları karıştırdı. Ceceli’nin bu sözleri kim için kullandığı ise merak konusu oldu.