Ekonomi 22.05.2018 13:32 Güncelleme: 22.05.2018 13:45

Bekaş İnşaat Kayseri'deki Yarım Asırdan Fazla Tecrübesini Şimdi Ankara'ya Taşıyor

Kayseri'nin saygın ve itibarlı firması Bekaş İnşaat A.Ş, Genel Müdürlüğünü Başkent Ankara'ya taşıdı. Ankara'nın yeni firması Bekaş İnşaatı, firmanın Genel Müdürü Sn. Muzaffer Kahraman beye sorduk.
Bekaş İnşaat Kayseri'deki Yarım Asırdan Fazla Tecrübesini Şimdi Ankara'ya Taşıyor

Muzaffer Bey Bekaş İnşaatı ve vizyonunu bize kısaca anlatabilir misiniz?

Elbette tabi ki… Kökleri 1960 ‘lı yıllara dayanan Bekaş İnşaat A.Ş bugüne kadar Kayseri’de yüzlerce konut projesine imza atarak çok önemli başarılara imza atmıştır. Bizler bugün itibarı ile artık kabuğuna sığmayan bu firmamızı, yılların verdiği tecrübe ve birikimle oluşturduğumuz Bekaş Kalitesini, ülkemizin birçok şehri ile tanıştırmak istiyoruz.

Bu yıl içerisinde nasipse, Ankara’ya 3 yeni Proje ile merhaba diyeceğiz. Önce Çankaya’da çiğdem mahallesinde, daha sonra Yenimahalle’de ve son olarak ta Kuzgun ’da projelerimizi ardı ardına yükselteceğiz. Belirlemiş olduğumuz vizyonla önümüzdeki 5 yıl içersin ’de Ankara’dan sonra İzmir’de daha sonra Antalya’da ve son olarak ta İstanbul’da projelerimize devam etmeyi planlıyoruz. Devletimize, ülkemize ve insanlarımıza olan güvenimiz tamdır. Ülke ekonomisine ve istihdama katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamda motivasyonumuz ’da oldukça yüksektir.

Ve işte bugün, bu anlamda Kayseri’nin saygın ve itibarlı firmasını Bekaş’ı ‘’Ulusal Bir Marka’’ haline getirmek için artık Ankara’dayız.

Muzaffer bey Ankara’da başlamış olduğunuz ilk projeniz Bekaş Başkent’ten bahseder misiniz?  

Ankara’nın kalbinde, Başkent’in en merkezi lokasyonunda, çok iddialı bir proje ile Çankaya’da Çiğdem mahallesinde bu mutlu yolculuğumuza başladık. ‘’Bekaş Başkent’’ Projemizle, eski mahalle kültürünün devam ettiği Çiğdem’de, ODTÜ yolunun yanı başında doğa ile iç içe bir mekânda müşterilerimizi konforlu bir yaşama davet ediyoruz.

Toplamda 70.000 metre kare alanda imalatına başlamış olduğumuz projemiz, kendine has mimarisi ve 20.000 metre kare yeşil alanı ile göz doldurmaktadır. Bekaş Başkent projemizde müşterilerimizin konforunuzu eşsiz kılacak bütün detaylar düşünülmüştür. Eksiksiz bir konfor ve modern bir bakış açısı ile 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 15 Katlı dört blokluk sitemizde toplam 377 daire bulunmaktadır. Kullanıcı gereksinimlerine 4+1 ve 5+1 dairelere dönüşebilen fonksiyonel projemizle, Ankara’nın merkezinde lakin şehrin karmaşasından uzakta, yemyeşil bir doğanın içerisinde müşterilerimizi huzura davet ediyoruz. Birbirinin ışığını kesmeyecek şekilde doğanın yeşilinde ve eşsiz kokusu içerisinde konumlandırılan ve kapalı havuzundan geniş koşu parkuruna kadar projemizde her türlü sosyal ve yaşam alanlarımız mevcuttur.

Uyguladığınız bir kampanya ve fırsatlar var mı? Bu projeden Ankaralılar nasıl ev sahibi olacaklar?

Bekaş Başkent’i lansman fiyatlarından satışa açtık. Hamdolsun beklentilerimizin üzerinde inanılmaz bir talep oluştu. Müşterilerimizin bu yoğun ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. 3200 TL’den başlayan taksitlerle ve esnek ödeme seçenekleri ile müşterilerimizi uygun fiyatlardan ev sahibi yapıyoruz. Üstelik Kayseri ve Ankara’daki projelerimizden daire satın alan tüm müşterimize de ETS Turdan 10.000 TL’lik ve 15.000 TL ‘lik Tatil çeklerini de hediye ediyoruz. Müşterilerimizin hem lansman fiyatlarından hem de ‘’Tatil Kampanyasından’’ faydalanmaları için ellerini çabuk tutmalarını şiddetle öneriyorum.