Yalova 15.09.2020 11:13

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, asfaltlama çalışmalarının devam ettiği İstanbul Caddesinde incelemelerde bulundu.
BAŞKAN VEKİLİ TUTUK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Asfaltlama çalışmaları öncesi İstanbul Caddesi ve bu caddeye bağlı bazı sokakların ömrünü tamamlamış olan kanal hatları ve içme suyu hatları yenilenmişti. Bu çalışmalarının hemen akabinde ise İstanbul Caddesinde asfaltlama çalışmalarına başlandı. Gece gündüz devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Tutuk, vatandaşların taleplerini ve isteklerini ise dinledi.

İstanbul Caddesinin özlenen bir görüntüye kavuştuğunu belirten Belediye Başkan Vekili Tutuk; “İstanbul caddesi ile ilgili göreve geldiğimiz günden bugüne kadar gerek esnafımızdan, gerek ise vatandaşlarımızdan talepleri aldık değerlendirdik. Yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonuncunda caddesinin asfaltlanması ilk önceliğimiz oldu. İlk önce alt yapı çalışmalarını kısa sürede bitirdik. Ardından ise asfaltlama çalışmalarına geçtik. Asfaltlama çalışmasının bitmesiyle yine vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda iyileştirme çalışmaları yapacağız ve caddemizi cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.