Magazin 19.12.2018 02:00

Barbie Siyahlara Büründü

Yeniden müzikseverlerle buluşmak için gün sayan Seda Üren, yeni şarkısı ''Tuzağındayım''ı Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde kliplendirdi.
Barbie Siyahlara Büründü

Ümraniye Film Platoları'nda yirmi beş kişilik bir ekiple yaklaşık on üç saatte tamamlanan çekimlerde başarılı bir performans ortaya koyan Üren, çekimlerde giydiği uzun siyah pardesü ile de tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri arasında ye alan Matrix'e ne nazire yaptı. Çekim arasında seti ziyaret eden basın mensuplarıyla da kısa bir röportaj yapan Üren, ''Hayırlı olsun. Trinity'i kıskandıracak güzelliktesiniz.'' diyen gazetecilere, ''Aslında klip çekecektik. Ama baktılar ki kadın güzel, ekipte profesyonel... Matrix'in devam filmini çekmeye karar verdik.'' esprisi ile herkesi tebessüm ettirdi.

Prodüktörlerin Arka Bahçesi Sabun Köpüğü Gibi Eriyen Gençlerle Dolu...

Yeni şarkısı ile oldukça iddialı bir geri dönüşe imza atmak istediğinin bir kez daha altını çizen Seda Üren, ''Artık sahnelere geri döndüm. Çünkü sahneyi ve şarkı söylemeyi çok seviyorum. '' ifadeleri ile duygularını dile getirdi. Son olarak yeni bir polemiğin de fitilini ateşleyen Üren, ''Herkes şarkı söyleyebilir. Ama hakkını vererek canlı sahne yapabilen sanatçı sayısı iki elin parmaklarını geçmez. bu yüzden ki prodüktörlerin arka bahçesi sabun köpüğü gibi eriyip giden bir sürü gençle dolu.'' diyerek çarpıcı bir tespitte bulundu.