Gayrimenkul 29.10.2019 03:00

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 1'İN YENİ ETABININ İNŞAATINA BAŞLANDI

Hasanoğlu Şirketler Grubu, BANU EVLERİ Ispartakule projelerine hız kesmeden devam ediyor. BANU EVLERİ Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının inşasına başlandı, projenin temeli atıldı. 10 bin 400 metrekare arsa ve 31 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak yeni proje 140 konuttan oluşacak.
BANU EVLERİ ISPARTAKULE 1'İN YENİ ETABININ İNŞAATINA BAŞLANDI

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İstanbul’un parlayan yıldızı kuzey bölgesinde BANU EVLERİ markası ile pek çok projesi ile yeni yaşam alanları sunan Hasanoğlu Şirketler Grubu, BANU EVLERİ Ispartakule 1’in ikinci etabının inşasına başladı.

Temeli atılan yeni projeleri hakkında bilgi veren Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar 2 milyar TL yatırım ile 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştık. Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ispartakule 1 yeni etabımız 10 bin 400 metrekare arsa, 31 bin metrekare inşaat alanına ve 8 bin metrekare yeşil alana sahip olacak. Temelini attığımız yeni projemiz her zaman olduğu gibi aile konseptli olacak ve 140 adet konuttan oluşacak” dedi.

İstanbul’un en önemli ulaşım kanallarının ortasında yükselecek

3. Havalimanı, Kanal İstanbul Projesi, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu, yapımı tamamlanacak metro hattı gibi İstanbul’un en önemli ulaşım kanallarının ortasında yer alacak olan BANU EVLERİ Ispartakule 1’in ikinci etap projesi 31 bin metrekare inşaat alanı üzerinde iki ana blok ve üç kent villasından oluşacak. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler, göl ve doğa manzarasıyla şehrin içinde şehirden uzak bir yaşam sağlayacak.