Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 06.07.2022 09:00

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel alacak

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel alacak

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle” sözleşmeli personel alınacak.

Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 18.07.2022 tarihine kadar alınacak.

Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar da kabul edilmeyecek.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecek. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacak.

Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi ile işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi resmi internet sayfasında (https://bandirma.edu.tr ve https://pdb.bandirma.edu.tr) yayımlanacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.