Eğitim Kaynak: Hibya Haber Ajansı 08.09.2024 12:00 Güncelleme: 06.09.2024 08:00

Bakan Tekin: Eğitim alanında başarabileceğimiz her şeyi birlikte ve bir arada yapabiliriz

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi (ETAK 24), "Geleceğimiz İçin Eğitimi Birlikte Konuşmak" konferansı ve Darüşşafaka Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.
Bakan Tekin: Eğitim alanında başarabileceğimiz her şeyi birlikte ve bir arada yapabiliriz

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi (ETAK 24), İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında başladı. Bakan Tekin, zirvenin ilk gününde etkinlik alanını ziyaret etti. 

Bakan Tekin, stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin daha sonra "Geleceğimiz İçin Eğitimi Birlikte Konuşmak" konferansına katıldı.

Bakan Tekin konferansta “Eğitim alanında başarabileceğimiz her şeyi birlikte ve bir arada olarak yapabiliriz. Bizler de Milli Eğitim Bakanlığı olarak tüm çalışmalarımızı bu bilinçle yürütüyor, katılımcılığı esas alan bir anlayışla geleceğimiz için çabalıyor ve geleceğin dünyasına hazırlanıyoruz." dedi.

Ardından Darüşşafaka Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Bakan Tekin, Cemiyetin ve eğitim kurumlarının çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Bakan Tekin, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve taleplerini dinleyerek sorularını cevapladı.