Vakıf Katılım web
Magazin 22.06.2019 00:25

Bahtsız Bedri görücüye cıktı

Bir Adana komedisi olan 'Bahtız Bedri' filminin galası, önceki gün Tuğba Özay'ın sunumu ile gerçekleşti. Sinema severleri tarafından merakla beklenen ve çekimleri Adana'da gerçekleşen 'Bahtsız Bedri', Filminin galası 'Cinens Sinemaları Venezia'da, görkemli bir törenle gerçekleşti.
Bahtsız Bedri görücüye cıktı

Galaya Doğuş, Ferman Toprak, Onur Akay, Erkan Çelik, Faruk Tuncel, Gökhan Taşkın, Güçlü Soydemir, Şafak Sönmez, Şerif Kayran, Ümmiye, Sami Çelik, Berna Tan, Mustafa Öz, Yaşar Kutbay ve Selçuk Kılıç gibi çok sayıda sanat ve medya dünyasından ünlü isimler katıldı. Ünlü fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Ali Eşitmez'in de katıldığı galada, filmden kısa bir bölüm izleyen seyirci kahkahalara boğuldu.

Filmin yapımcısı Zeki Sincar'ı yalnız bırakmayan sanatçı dostları, şarkıları ile galayı renklendirdi ve filme katkıda bulunan isimlere teşekkür plaketi takdim edildi. Filmin müziklerini yapan Bayhan Gürhan plaketini, filmin yapımcısı Zeki Sincar’ın elinden alırken, filme köşe yazıları ile destek olan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise plaketini, ünlü haber spikeri Gökhan Taşkın’ın elinden aldı. Son olarak Gecenin sunucusu Tuğba Özay’a ise, tüm ekip hep birlikte teşekkür ederek plaket takdim etti.

Saf ve temiz bir insan olan Bedri'nin, sınav harcını yatırmak için çıktığı yolda başına gelen ummadığı şeylerin anlatıldığı filmin yapımcılığını Zeki Sincar ve Adem Sincar üstlendi. Filmin senaryosu ise Yılmaz Suvacı’ya ait. Lore Plus Prodüksiyon Film Yapım Şirketi tarafından iddialı bir şekilde hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Mehmet Fatih Karakuş’un oturduğu filmin görüntü yönetmenliğini Ercan Sağmen ve sanat yönetmenliğini ise Ozan Turan üstlendi. Oyuncu Baran'ın başrolünü üstlendiği filmin müziğini ‘Popstar’ yarışması ile ün yapan Bayhan Gürhan yazdı, besteledi ve yorumladı. Filmde Yavuz Karakaş, Ateş Fatih Uçan, Ali Tutal, Esin Civangil, Ada Mural, Hacı Ali Konuk, Ozan Turan, Bülent Erhan, Mustafa Kaya, Ercan Aydın, Hacı Ali Konuk, Cemil Uçar, Ramazan Tınaz ve Şevki Özcan gibi sevilen oyuncular yer aldı.